QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Flassh said: kolaya ekmek bancam o kıvama geldim AHAHAAHH hiç mi bişi yok evde, peynir filan? sandviç yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Raincloud said: Bella said: az sonra süper bir yemek resmi koycam. Dartanian said: MmmmmmMmm yarın Manisada yerim nasılsa mmmm :D Buyur gel :D wat?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 abi ahahahaha barnaclela konşuyorum çık aradan kötü girmişsin zaten araya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Dartanian said: Ya kola demişken bu geceleri falan midem yanmaya başladı talcid almadan yatamıcak dereceye geldim gastrit başlangıcı mı oluyo bu olabilir, bende de var gastrid. talcid bağımlılık yapıo yanlız, rennie kullanmanı öneririm. talcid siz sindiremeyecek hale gelirsin, dr.a git bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Du bakayım talcidi ağız alışkanlığından söyledim başka bişey içiyodum zaten. renniemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 beni de acıktırdınız yannız. gidip icerden bunu yiyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Ya Manisa ve İzmir dışında olan herkes Manisa kebabını bilmez sen nerdesin Barnacle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 günceldeki aktiflik nedeniyle meme var sandım ama ikinci olasılık olan yemek paylaşımı varmış tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Jahrein said: Jahrein said: QoS patideki en sevdiğim bağyan kullanıcı. Bir anda kanım ısındı! TANIŞALIM MI? ya QoS bunu atlamışın bi cevap ver. 6 arkadaş pc başında oturduk bekliyoruz işalskdf KORKTUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Bella said: Ouwww!!! Yapma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Ya bella şey.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 oha iyiymis. hatta baya iyiymis nerde yedin bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 QueenofSpades said: Jahrein said: Jahrein said: QoS patideki en sevdiğim bağyan kullanıcı. Bir anda kanım ısındı! TANIŞALIM MI? ya QoS bunu atlamışın bi cevap ver. 6 arkadaş pc başında oturduk bekliyoruz işalskdf KORKTUM valla benle ev arkadaşım da bekliyoruz bi de dartanyan ile ilkokul arkadaşları var toplamda 23 falan ettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Dartanian said: Ya Manisa ve İzmir dışında olan herkes Manisa kebabını bilmez sen nerdesin Barnacle? KSK dostum. o kadar milliyetçi postlar atıyorum denk gelmedi mi ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 barnacle said: manisa köfte mi atmışlar bi de üstüne onun ya ohş. köfte değil o koyunun pipisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bu kadar kişi bekliyorsa bende bekliyim vardır bi bildikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 dolapta 2 adet şundan olcaktı. gidip yiyim bari ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Babam geldi taktı gözlükleri bizde varız bu bekleyişte... rainlerlede iletişim içerisindeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 taksimde jadore diye bir kafe var ama inanılmaz tatlı bi yer orda, çok güzel çikolataları tatlılar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 üzgünüm ama Bella'nınki seninkini döver @Doruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 DoruK said: dolapta 2 adet şundan olcaktı. gidip yiyim bari ohş. ya of resmen icim gecti. yapmayin sunu reja ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 şimdi bana ev yapımı su böreğini çıkarttırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 abii cok guzel suna bak yumusacik yerims Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar