Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Eski oyunlar windows xp m de çok yavaş çalışıyor , fakat bazen hızlanıyor .. ( gerçi o zaman da çok hızlı oluyor ama normal çalışması gereken hız o .. ) ; yani normalden çok çok yavaş çalışıyor ne yapmak ne etmek gerekir yardımlarınızı bekliyorum[signature][hline]"Haplo"
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 aynı sorun bendede var bende yardımlarınızı bekliyorum :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Tarist Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Dosbox diye bi program var onla düzgün çalıştırabilrisiniz klavyem bozuk oldugu için komutu olması gerektigi gibi yazamıyorum programda,haliyle oynayamıyorum.
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 uyumluluk sihirbazı mı ne onunla 95'e uyumlu yapsanız olmuyor mu? bende de aynı sorun vardı ama o zaman win98 vardı dosa düşebiliyoduk :) (golden axe rulz heh)[signature][hline][email protected] | 6254196
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 dosbox programini indirin,googleden arattiginiz kadar dunya kadar dosbox cikar..parasiz olani vardi bi tane,halleder sorununuzu[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)Hunter - you share a special connection with animals. Whether you rely on bows or firearms, you consider your weapons and pets to be your only true friends.Hunter - you share a special connection withanimals. Whether you rely on bows or firearms,you consider your weapons and pets to be youronly true friends. What WoW Character Are You?brought to you by Quizilla ">What Kind of WoW Character Are You?Leathas.com,Her turlu Yemek Servisi Yapilir
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 xp'deki command prompt ile çalıştırılamıyor mu dos oyunları acaba?[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ı ıh olmuo öyle. dosbox.işlevsiz bi konu ama konu yani :D[signature][hline]The whole thing I think is sick... Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 teşekkür ederim yardımlarınız için[signature][hline]"Haplo" Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Çok daha yavaş oldu oyun , ayarı falan mı var ne yapmak lazım ?[signature][hline]"Haplo" Paylaş https://forum.paticik.com/topic/458646-dos-oyunlary-wyn-xp-de-yava%25c3%25be-caly%25c3%25bema-sorunsaly/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Dos oyunları WİN XP de yavaş çalışma sorunsalı × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ı ıh olmuo öyle. dosbox.işlevsiz bi konu ama konu yani :D[signature][hline]The whole thing I think is sick...
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 teşekkür ederim yardımlarınız için[signature][hline]"Haplo"
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Çok daha yavaş oldu oyun , ayarı falan mı var ne yapmak lazım ?[signature][hline]"Haplo"
Öne çıkan mesajlar