metboy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bu konuyu internetten geniş bir şekilde araştırsamda sanırım yeterli olmadı. eğer kendi okuduğunuz kitaplar varsa ve tavsiye edebilcekseniz lütfen buraya yazın ama neden tavsiye ettiğinizi yazarken kopyala/yapıştır yapmayın lütfen sadece kısa bir şekilde anlatın. şimdiden teşekkürler. not:konuyu edebiyat bölümünemi açayım burayamı diye düşündüm burası daha uygun sanırım.[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 valeron bencede öyle ama şimdi kesin tartışma çıkar. burda zaten tartışılmışı var burda devam ederiz ona. bu konuda sadece kitap tavsiyesi olsun =)[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Kitaba gerek yok ben sana neler yapıldığını söyliyeyim. Kimse güneye giderken soğuktan dağlarda ölmez. Osmanlı, 2 milyon Ermeniyi biçti doğradı öldürdü.Savaş nedeni gayet normal yapılası birşey bu çünkü adamlar milisti. Onlarda Türkleri öldürüyordu sonuçta. Çıkan mezarların hepsinden nazar boncuğu, muska ve benzeri şeyler çıktı ki bunlar toplu Türk mezarlığıydı. Adamların hala çoğunun bizden nefret etmesini anlamak güç.Sen git mikropluk yap, sonra "Res pliz, bab niye kestin?" de.Ayıptır. Eğer Türklerden nefret etme sebepleri 2 milyon Ermeninin öldürülmesi ise.Ben akıl fikir diliyorum bu yüzden nefret edenlere.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Bununla ilgili bi kitap arkadaşımda var inşallah pazartesi alcam ama sana nası vercem bilmiom :D[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ermenilerin iddalarına göre zamanında osmanlı ermeni topraklarına hakim iken burdan ermeni askerleri draft ediyor, ezik silahlar/kalkanlar veriyor, doğru dürüst eğitimde vermeden savaşlarda en önden yolluyor bunları. Bunlar savaşlarda leblebi gibi iniyorlar tabi. Bir süre sonra sonra ermeni erkeği kalmıyor hiç doğru dürüst draft ede ede. Yani dolaylı yoldan gelip köyleri talan edip herkesi öldürmüşler demiyorlar. Aslında sürekli isyan çıkaran ermenilere bu tür bir uygulama olmuş olabilir osmanlı çok da good bir devlet değildi. Ama o bebeklerin kadınların öldürülmesi falan yalandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 sanırım sarı zeybekte vardı :?[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 özellikle rusların kışkırtmaları ile doğu anadoluda kendi devletlerini kurabilcekleri izlenime kapılan ermeniler ayaklandı,milis kuvvetleri oluştu,bu milisler yaktı yıktı öldürdü,ama abi bütün ermeniler bu başkalduırıyı desteklemedi.osmanlı bu durmla başa çıkamıynıca bütün emni köylerni boşaltıp ırağa zorunlu bir göç başlatıyor,o durumda elinden glenein en iyisi bu çğünkü ermenilerin hangisi başkaldırmış hangisi netural anlaşılması çok zor,bu gçler sırasında hastalıktan olsun,çatışmalardan olsun,kçmaya çalışırken olsun çok sayıda ermenide ölüyor.iste ermeni soykırıı budur. ermeniler gerçektende bazen gerilla savaşını bırakmış açık ordular halinde savaşmaya başlmaıştı,vanı ele geçirip ruslara vermeli gibi,bence osmanlı suçlu değildir.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 enteresan ben de onla alakalı kitap okuyorum şu an. bikaç tane okuycam ilk başladıım banality of indifference diye bi kitap. dönemi yaşayan, kaçan ermenilerin filan katkısı olmuş kitaba. yazarı yahudi. ezilen halklar falan olayında yani. tarafsız olacağını filan sanmıyorum ama iyi bi kaynak olduunu duydum. iki tane daa kitap vardı. şu an adlarını hatırlamıyorum. yanımda da diiller. daa sıra gelicek onnara. bi ara söylerim.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ermeni soykırımı diye bişey oldumukide bunun hakkında kitap okuyacaksın? olayları anlatanb bişey olabilir.[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 işte olmuş mu ona bakıyoruz.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 yanlız şey diyeyim ermeni soykırımı diye birşey yok,sallama bir konu olduğu için kitapta sallama olacaktır haa sözde ermeni soykırımı olabilir.[signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 diyelim ki oldu. geçmişe mazi derler geyiği yapcam pardon.. :P[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 abicim olmadığını nerden biliyosun. biliyosan da bi kaynağa dayanıp diyosun işte. ben de iki taraftan bakıyorum ki objektif birşeyler yakalayabileyim.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Turklerin büyük bir kismi soykirim olmadigina, Ermenilerin büyük bi kismi ise soykirimin olduguna inaniyor. Birazda hangi taraftan baktiginla alakali.[signature][hline]Even a Jedi could LD. [Bu mesaj Enginar tarafından 14 Temmuz 2004 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Genelkurmayın yaptıgı bır kıtap var şark sorunu galıba ısmı u kıtapta kurt sorunu ermenı sorunu rum sorunu fılan hepsı yazıyor cok guzel bir çalışma onu tavsiye ederim[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shine-water Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 revolution and genocide diye robert melsonun bi kitabı var.. armenian genocide ve alman holocaust( genocide demek o da)u karşılaştırıp bu iki olayın kökeninden falan bahsediyo..işe yarayabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: Alexi_Septimus, 11 Haziran 2004 16:25 tarihinde demiş ki: Kitaba gerek yok ben sana neler yapıldığını söyliyeyim. Kimse güneye giderken soğuktan dağlarda ölmez. Osmanlı, 2 milyon Ermeniyi biçti doğradı öldürdü. Bu yazın aklıma Cem Özer'in sözlerini getirdi. "Ben Osmanlı'yı felam bilmem. Ben Cumhuriyet cocuguyum. Ondan öncesi yoktu. Osmanlılar da sefil, pislik insanlardı. Osmanlı'nın taa .mına koim" dedikten sonra " Tabi bunlar benim düşüncelerim. Kimse beni düşüncelerimi söylemekten alıkoyamaz. Herkes benim düşüncemekatılmak zorunda değil ama saygı göstermek zorundadır" demişti. Sonra elemanın teki arayıp; "Cem bey, bende sizin o pantolonun üstünden donu görünen karınızın .rospu olduğunu düşünüyorum. Lakin bu benim düşüncem. Katılmak zorunda değilsiniz ama saygı göstermek zorundasınız." demişti. Aynı hesap, buraya bişiler yazdığınız zaman bu yazınızın kimleri inciteceğini, yaralayacağını düşünmek lazım biraz. "Bu benim düşüncem, saygı göstermek zorundasınız" deyip işin içinden çıkmak olmuyor. ... Velhasıl kelam, benim ecdadım katil değildi. Bu yaptığın "iftirayı"da kabul etmiyorum.[signature][hline]darkspade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ermeni soykırımıyla ilgili kitap derken ermeni soykırımı iddialarını inceleyen kitap demiştim ben yanlış anlaşılmasın. bana kalırsa ben inanmıyorum bu iddialara çok kaynak okudum bunla ilgili daha da okumak istiyorum ondan sormuştum. bu arada o genel kurmayın kitabını arıyorum bulursam iyi olucak.[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar