Theridone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 satılık kingston marka 1 gb DDR2 800 Ram var elimde. Fiyatı 35 lira. 5 ay kullanıldı. Kargosu bana ait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 zaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 hayrola birader, aynaya mı baktın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Theridone said: hayrola birader, aynaya mı baktın ? sütünü içtin mi ilkokul çocuğu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Theridone said: hayrola birader, aynaya mı baktın ? yanlış yorum yapmışım, anlaması çok mu zor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 pazar alanında troll yapmayın,kermit çarpar. sipeyskeyk said: zaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 1gb rame 35 tl cok degil mi? trollemek degil amacım da 1 seneden fazla oldu 2gb rami 40 liraya almıştım. yok dolardı herelde fiyat, tabi o zaman dolar da 1.1 falandı ucuz olmustu, simdi normalmiş bu fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ohha,ram fiyatları nası uçmuş be =S ben de toggie'nin dediği gibi hatırlıodum,o yüzden link vererek trolllicektim ama sıfırı 60 lira filan gayet,öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 DoruK arkadaşımız satın aldı, hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 satis bitmis ama fiyat karmasasina bir aciklik getireyim dedim. http://i48.tinypic.com/1zf07r6.jpg sonucta ram bu. bozulmaz kolay kolay ve omur boyu garantilidir. 2.el olmasi pek fiyati dusurmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ben ürünü aldım ama ürün benim bilgisayara uymuyormuş maalesef geri vermek zorunda kaldım. arkadaş çok güvenilir bi satıcıdır hiç bir şüpheniz olmasın fiyat da gayet iyi ihtiyacı olan kaçırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 normal fiyat ya. bişeyi yok. param olsa alırdım ama kuruş para kalmadı şu ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 DoruK said: ben ürünü aldım ama ürün benim bilgisayara uymuyormuş maalesef geri vermek zorunda kaldım. arkadaş çok güvenilir bi satıcıdır hiç bir şüpheniz olmasın fiyat da gayet iyi ihtiyacı olan kaçırmasın. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 2. el ram alınmaz, alınsa da düzgün kullanılamaz mutlaka bişeyi çıkar. sıfır alın rahat edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 dostum sen ne rahatsız bişey çıktın yahu. ne kuyruk acın varmış arkadaş. git orda saplı florasanını satsana sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Theridone said: dostum sen ne rahatsız bişey çıktın yahu. ne kuyruk acın varmış arkadaş. git orda saplı florasanını satsana sen. nereye saplı acaba? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 http://img194.imageshack.us/img194/4706/bakiyimvallagerizekali.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar