Financial Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 10 da çok fazla ya 7-8 de bırakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 8-10 arası değişiyo benim ya. canım isteyince uyanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 7 saat uyudum daha yorgunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Abi keyfi davranabiliyosan zaten ne kadar güzel ben fix 7 de uyanmak zorundayım her gün =/ piyasayı kaçırcam diye uçukluyo bi taraflarım zaten az bişey kağıt var elimizde onlarda uçup gidicek bi gün uyuyakaldığımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 şimdilik güzelde iş hayatında ne bok yicez bakalım. ama uyumayı ciddi seviyorum ya. gece bu kadar uyuyup öğlen yemekten sonra gene uyuyabiliyorum. bazen acıyorum boşa gidiyo bu kadar zaman diye, ama sonra geçiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Financial said: 4 gün uyumamak nası oluyo la :D ben gece 12 dedin mi bugün devrilirim 4 saat uyuduğum için dün iki gün dayanırsan devamında unutuyosun sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 az uyuyan candan çok uyuyan maldan yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 gerektigi kadar vucudunuzu dinlendirmesseniz sonrasında alacagınız cevap osmanlı tokadı gibim olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar