Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu şiirler,sözler hakkında görüş ltf

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

ben yazdım sevdiyseniz,sevmediyseniz söleyin iyi kötü eleştri vs.

Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!

.................................................................................

Denizler Kadar özgür olsam daha ne isterim
Dalgalar kadar güçlü olsam
Martıların denizi arzuladığı kadar arzulasan beni
Hiç bırakmasan hep yanımda olsan gemiler gibi

..................................................................................

Birgün keşfe çıktım bilmediğim kalplere
Kendi kalbimden başlayarak
Seninki gözüme çarptı,
Sonra kalbim duydu inlemelerini
Beni sevdigini söledin
Elimi tuttun bırakmadın

Elinin sıcaklığı kalbimi de ısıttı
Uzun süredir ilk kez mutluydum sayende
Hapsoldum sana, kalbine,
Alışmak zor olmadı sana
Sana mecburmuşum gibi yaşamaya
Ama kolay olmayan yokluğun olcaktı...

Bir sabah kalktığımda
Tüm gerçekleri anlamaya başladığımda
Sen yoktun yanımda
Çağresizlin ne olduğunu keşfettim yaşamda
Pişmanlık, özlem ve umutsuzlukla
Beklentim hep senin için sana...

...................................................................................

Gece siyah demektir siyah asalet
Asilliğe değer verilir hayatta
Ama en değerlisi sensin benim için
Gecenin karanlığı bana seni hatırlatır
Hep gece olsun
İyi geceler aşkım

..................................................................................[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 18 Mayıs 2004 21:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ekseriyetle

ilk aşama kelimeleri doğru kullanma aşamasıdır.
ikinci aşama kelimeleri boşlamaya başlayarak, mana ve içerik, müzik arayışıdır.
üçüncü aşamada tekrar kelimelerin önemine geri dönülür, biçim de önem kazanır.

genel geçer değildir, genelde olan budur.[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you!
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
guzel yazmıssın.icerdigi duygular on plana cıkıyor.ama kafiye eksikligi var.ucuncu yazdıgının ilk kıtası olmamıs gibi geldi.duz yazı gibi olmus.ama ucuncu kıtasında bir uyum var dizeler arasında.

Bir sabah kalktığımda
Tüm gerçekleri anlamaya başladığımda
Sen yoktun yanımda

bu dizeler mesela hosuma gitti.

genelde siire bakarken uyakların olması gerekir diye dusunuyorum.su ucuncu yazdıgını gelistirirsen cok da iyi olur gibime geliyor.

ikinci yazdıgın da bunun yanında guzel.digerleri pek ilgimi cekmedi acıkcası.[signature][hline]Icq=212-213-215
macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere...
Online gaming rulz.

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Yazdıkların hakkında yorumum yok, çünkü hiç anlamam bu işlerden.
Ama aşk meşk konuları çok klişe ve çok basit oldu artık. (Dandik popçulara saygılar, sevgiler, siyah çelenkler.)[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin.
Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

yapma be zaetn iddialı deil ama iidi genede ne bilim :)[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...