Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Samsung marka(r620 fs03tr) bir laptopum var ve şu an msdnaa'dan windows 7 indiriyorum. Aklıma takılan bir kaç şey var; Hazır bedavayken windows 7 x64 indiriyorum , iyi mi ediyorum. Bir arkadaş x64 64 bit, x86 32 bit dedi ama 32 bite neden 86 dendiğini çözemedim açıkçası. Laptopun kendi kendine format atma olayı (gece gece terim aklıma gelmedi) bundan sonra otomatikman windows 7 mi kuracak yoksa yine Vistaya mı dönecek? Laptopun pili ile ilgili falan bir kaç kendi programı var ama sitesinde nedense benim modelle ilgili birşey bulamadım, windows 7 yükleyince onları nereden yükleyebilirim bilmiyorum. Nu konuda bir bilgisi olan da varsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 8086 serisi intel islemciler vardi cogunlukla ve onlar da 32 bit'ti cogunlukla. Ordan geliyo olsa gerek. Bu arada ben de istiyorum o beles vindoz7'lerden yau =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 64bit'i islemcinin desteklemesi lazim, yoksa yukleyemezsin mimarinin adi x86. x64 denen aslinda x86-64 ama 32bitlere x86 demeye alistigimiz icin yeniye de x64 diyoruz. yoksa biri x86-32, digeri x86-64 hayir, recovery vista'ya donecek. vista versiyonlarini yuklersen cok buyuk ihtimalle sorunsuz calisirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 edik: di yat uyu olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Abi islemcinin 64bit olmasi sart degil. Olmamasi lazim. En azindan *nix sistemlerde kurup catir catir kullaniyosun. Tamam 64bit performansi kazandirmaz sana ama sadece yazilimsal olarak farkediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 abi oyle olsa iki versiyonu olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mum_Chamber said: edik: di yat uyu olm Uyudum uyandim =) Cok skik bi is var yetistirmem gereken. Sevgili patronum tasarim yaptiriyo bana. Yoksa isten atacakmis. Anlamam dedim kagit kalemle ciz dedi. Oturdum cetveli aldim ciziyorum. ehah. Onla ugrasiyorum bi yandan. Hatta konu acicam az sonra =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Yalnız 64 bit bi komut çağrıldığında napcak ki işlemci? OS'ler özellikle öyle ayarlanmış olabilir de, 64 bitin bi anlamı kalmıyo o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mum_Chamber said: abi oyle olsa iki versiyonu olur mu? Eh vardir yine bi olayi ama ozellikle ram'ler 3 gb ustune ciktiktan sonra zaten 32bit sistemlerin bi ozelligi islevi kalmadi. Bence gayet gereksiz. Ha belki stabilite olayi vardir ama diyorum ya hic denk gelmedim. Bi kere bile teklemedi benim kullandiklarim ki 32bit islemcilere catir cutur kuruyodum DC'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ben şimdi 4gb ramin 4ünüde kullanıcam yarabbim gazına boşuna mı geldim yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 64bit kurarsan kullanican iste. 32bit'ler icin de bi cozumu vardi onun (PAE olabilir) lakin simulate gibin bi olay sanirsam o PAE olayi. 64bit daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 tamam o zaman doğru yoldayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Download tamamlandı ama steupta sorun çıkıyor :S yol yordam pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 up yükletmiyor bana 64 bit windowsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Muneccimi getirin =P Ne diyor da yukletmiyor abi onu da bi yazsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 di said: Abi islemcinin 64bit olmasi sart degil. Olmamasi lazim. En azindan *nix sistemlerde kurup catir catir kullaniyosun. Tamam 64bit performansi kazandirmaz sana ama sadece yazilimsal olarak farkediyor. düüüt! 64 bit işlemci olmayan makineye 64 bit işletim sistemi kurulmaz. PAE dediğimiz olayda memory adressing workaround, 32 bit işletim sisteminin efektif olarak 3 gb üzeri memory yi allocate edebilmesi için. Kernel full 64 bitlik large flout ı nasıl çakacak 32 bit işlemciye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Hah evet, olay bu. Yani benim şimdi ne yapsam ne etsem 64 bit windows kullanma şansım yok yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Insanin bir c2d islemcisi de mi olmaz =P Abi soyle yapalim. 32bit cek sen tekrardan. o 64bit'i de ben alayim. Nasil ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ya benim ya kara toprağın o ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Bu adamin islemcisi zaten 64bit ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Aket-Atum said: up yükletmiyor bana 64 bit windowsu 32 biti 64 bite upgrade edemezsin ki edik: yukseltmiyor okumusum.. hala uyanamamisim demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 di said: 32bit cek sen tekrardan. o 64bit'i de ben alayim. Nasil ? =) ayrica tek bir cd key veriyorlar, 32 icin de 64 icin de o kullaniliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Benim merak ettiğim bir soru vardı. Msdnaa dan key aldık yükledik, bunun belli bir süresi varmı yoksa hayat boyu aktif edebiliyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar