xieon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Aydın'da karnı şişince annesi tarafından hastaneye götürülen kızın 5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Aydın’da oturan anne N.T, 14 yaşındaki kızı E.T’yi karnının şişmesi nedeniyle özel bir hastaneye götürdü. Doktorun yaptığı kontrolde E.T’nin 5 aylık hamile olduğu anlaşıldı. Doktorun muayenesinde, E.T’nin bakire olduğu da belirlendi. Bunun üzerine anne N.T. durumu eşi S.T’ye anlattı. Aile, olayı jandarmaya ve savcılığa bildirdi. Baba S.T’nin savcıya verdiği bilgide, yaklaşık 5 ay önce eşiyle ilişkiye girdikten sonra spermini sildiği bezi banyoya attığını, kızının da banyoda bu bezi yanlışlıkla kullanarak hamile kalmış olabileceğini söylediği öğrenildi. http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetay&ArticleID=973204&Date=14.01.2010&CategoryID=77 Allahım nasıl bir ülkede yaşıyoruz dasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 din!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 insanlar yanlışlıkla doğunca böyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 E.T iste :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 adam 5 ay önceki ilişkisinden sonra spermini sildiği bezi banyoya attığını hatırlıyor. ja, natürlich. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bir mesih doğuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Jesus Christ! Oh wai.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilogue Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 meryem ana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 xieon said: Baba S.T’nin savcıya verdiği bilgide, yaklaşık 5 ay önce eşiyle ilişkiye girdikten sonra spermini sildiği bezi banyoya attığını, kızının da banyoda bu bezi yanlışlıkla kullanarak hamile kalmış olabileceğini söylediği öğrenildi. Aklıma kötü kedi şerafettin geldi ya o da bu şekilde ortaya çıkmıştı di mi =P Şaka maka yazık yani kızına adam tecavüz etmiş gayet hapse atılması lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Bekaret gitmediyse zor ya, arkadaşı yapmıştır. Daha küçüktür yetişememiştir kızın da zar gerideyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 abi onu ben de düşündüm de kız bakire! belki zar esnektir bazı durumlarda yırtılması zor oluyor fakat o durumdayken hamile kalınabiliniyor mu bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Sylian said: xieon said: Baba S.T’nin savcıya verdiği bilgide, yaklaşık 5 ay önce eşiyle ilişkiye girdikten sonra spermini sildiği bezi banyoya attığını, kızının da banyoda bu bezi yanlışlıkla kullanarak hamile kalmış olabileceğini söylediği öğrenildi. Aklıma kötü kedi şerafettin geldi ya o da bu şekilde ortaya çıkmıştı di mi =P Şaka maka yazık yani kızına adam tecavüz etmiş gayet hapse atılması lazım bence. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 hem de erkek olsaymis haber olabilirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Sperm dışardayken 6 saniye sonra felan ölüyo diye biliyorum. Ha deney tüpünde sakladıysa bezi onu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Yemişler seni, yanlış araştırmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 xieon said: abi onu ben de düşündüm de kız bakire! belki zar esnektir bazı durumlarda yırtılması zor oluyor fakat o durumdayken hamile kalınabiliniyor mu bilemiyorum kalınır, niye kalınmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Cd- said: Sperm dışardayken 6 saniye sonra felan ölüyo diye biliyorum. Ha deney tüpünde sakladıysa bezi onu bilemem. Ben de böyle biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 seçici geçirgen mi abi bu zar spermleri tanıyıp geçirio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 sosyal okumuş adamın üstüne bu kadar gelmeyin emin değilim bilmiyorum dedim! gece gece sinirlendirmeyin yarın koltuğunuza isimsiz bir peçete yollarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Kızlık zarını demir perde mi sanıyosunuz arkadaşlar, ince esnek bir doku altıüstü ve geçirir, olayda da geçirmiş işte. Çıtır sevici amele arkadaşımız, kızın üstünde sürttürerek boşalırken hedefi 12den tutturmuş maaşallah, havluyla falan olmaz o iş şerafettin misali lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Neyse çok açık bir tartışmaya dönüşecekti de sürttürerek zor değil mi abi? :/ hani yolun da açık olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 abi %99 baba yada başka birinden gibi duruyor ama hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ic camasiri uzerinden bile mumkun bu olay, bu da benzer bir durumdur. babanin 5 ay onceki olayi hatirlasi epikmis. kiz da ruh hastasi heralde gordugu her seyi surtuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Babası öyle bez attıydım geçen sene işte ona oturmuş falan diyerek çok pis şüphelendirdi beni. Sapıklar arttı, Dexter göreve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 nileppezdel said: Neyse çok açık bir tartışmaya dönüşecekti de sürttürerek zor değil mi abi? :/ hani yolun da açık olması lazım yok öyle bişe.. kadınların ciddi bir kısmının kızlık zarı esnek, ancak doğumda yırtılıyor içeriden gelen baskı ile.. gayet sevişmiş de olabilir, tecavüz de olabilir. töre cineyetleri nasıl oluyor sanıyorsun? kız bir şey yapmamış oluyor ama engin cinsellik bilgisi "kan gelmedi abi kız değil bu" dan ibaret olanlar vuruyor kızı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar