RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 abi çok canım çekti bi eskilere ithafen oynayım diyorum. yok banamısın demiyor , virtual pc ile olmadı , siz neyle oynuyordunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilogue Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 sağ tıkla windows 95 modunda çalıştır . bi de direct draw 3d yi kapatıyorum ki oyun ekranı çizik çizik olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 xp'de direk çalışıyordu da vistada çalışanı var mı bilemiyorum. Ama compat. mode ile direk oynanmalı sanki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bu linki al ve bana duacı ol:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 calimero <3 thanks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Virtual Pc ile olur yaf. Uygun bir windows yüklersin falan. Birde linkte o mu yazıyor bilmiyorum ama grim fandango'da bug gibi birşey var. Şu anki işlemciler çok hızlı kaçtığından dolayı asansör sekansında hareketler çok hızlı gerçekleşiyor ve orayı geçemiyorsunuz. Onu bir peçle halletmişlerdi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 scummvm diye bir program vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 aedasdasfqwefgwejmkfnqekfnqwekdnfqefjknqef. finaller dolayısı ile deneyememistim. yaptıklarımız yazıyorum. 1- ilk olarak patch yaptım lucasarts in çıkarttıgı , hyperthreading olayını hallediyor. 2- dx diagdan kapattım direct draw direct3d falan. 3- uyumlulugu hem 95 hem 98 de denedm. 4- scummvm işe yaramıyor. 5- durum screenshotdaki gibi , girişte böyle kitleniyor: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar