Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ralph schumacher artık toyotalı

umutsavaci

Öne çıkan mesajlar

sattı şerefsiz bmw yi para için :P . bmw daha az para önermiş kabul etmemiş. gerçi ben sevmiyorum ralf i. geriye düştü mü öyle kalıo adam abisi o bakımdan süper schumi geriye düşse bile acaip gaza gelio ben anti schumici olmama rağmen o özellii beni bitirio... Böylece arkadaşlar bmw nin artık pilotu yok :) monti mclaren da seneye ralf te toyotada olunca. Bmw williams a kim gelir sizce??
Sosyal ağlarda paylaş

ii de Ferrari arabayı resmen Schumi ile beraber (hatta schumiye her yönden eldiven gibi uyacak şekilde) geliştiriyo adam bi de tecrübeli+yetenekli daha ne istiyongus?! Ferrari acaip bi teknoloji geliştirdi F1de zaten diğer markalar fena patladı :-)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Toyota formulada büyük oynamak isteyen bir ekip.1 milyar dolar bütçe ile girdiler bu piyasaya.Teknik konularda diğer takımlarla yarışmak için mevcut gereksinimlerden daha fazla harcıyolar ve oda bunları en çok harcayan 2. takım konumuna getiriyo.Ralf'e gelince BMW Williams'ın en iyi döneminde bile çok göze batıcak bir başarı gösterememesi takım arkadaşı Montoya'nın gölgesinde kalması,takım arkadaşları ile sorunlar yaşaması(Örn:Button) onun BMW'den kolay kopmasına neden oldu.Montoya'da BMW'de kendini ispatlamasina rağmen Ralf'e bazi durumlarda öncelik taninmasi onu takim emirlerini kesinlikle uygulamayan McLaren Mercedes'e yöneltti ki McLaren son 3 yarıştır bekleneni verebileceği izlenimi verdi.Seneye Montoya ve Raikkonen gibi iki yetenek ile çok şey yapabilirler.
Williams'a gelince seneye çok büyük bir ihtimalle Jaguar'dan Mark Webber ile anlaşıcaklar.Belki ufak bir ihtimal McLaren'dan kopan Coulthard'da Williams'a geçebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam beynim durdu ben daha fazla batmadan çekildim konudan[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...