balon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ha bi de, akademik takvimde danışman onayı ile bir dersten tümüyle çekilme 08 şubat-08 mart diyor. 1- ben ilerde bu dersten tümüyle çekildiğim zaman genel ortalamayı etkiliyor mu bu ? 2- Ayrıca seçmeli ders bu, bu dersi illa almam mı gerekecek bir dahaki dönem yoksa yerine başka bir ders alabilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 dersi bırakırsan hiç almamış gibi oluyosun ortalamana etkisi olmaz yine aynı tarihlerde başka bir ders ekleyebilirsin onun yerine ya da diğer dönem alabilirsin seçmeli ders edit: 19 şubatmış ders eklemenin son tarihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 kaydımıda oldum sadece ders kaydım kaldı ınsanlar 4 ders alma zorlanırsın dıyorlar 2 yada 3 al dıyorlar yuksek yapan patıler ne yapmak lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 abi calisiyo musun jacabo? calisiyosan efendi gibi 2 ders al itunun dersleri baya zor sanirim kiz arkimdan biliyorum calismiyosan 3 al sonucta sole bisi war acelen yoksa 2 sene surcek bisi yuksek lisans ilk 2 donem dersleri bitiriyim sonraki 2 donem tez aparim bence mantiksiz ama cogu insan ole yapiyo ben calistigimdan donemde 2 ders aliyorum pasa pasa sikinti yok dert yok zaten bugun zil takip oynadim 8 deril 7 dersmis zorunlulugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 balon said: ha bi de, akademik takvimde danışman onayı ile bir dersten tümüyle çekilme 08 şubat-08 mart diyor. 1- ben ilerde bu dersten tümüyle çekildiğim zaman genel ortalamayı etkiliyor mu bu ? 2- Ayrıca seçmeli ders bu, bu dersi illa almam mı gerekecek bir dahaki dönem yoksa yerine başka bir ders alabilir miyim ? sanırım hiç almamış gibi oluyorsun ortalamanı etkilemiyor fakat not olarak T yazıyor transkriptinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 calısmıyorum bonepart ama calısmakta ıstıyorum bı yandan ya 2 senede bıtsın ıstıyorum cok uzamasın ıstıyorumda sımdı bu donem 3 dıger donem 3 aldım kaldı 2 ders gerıye tez yazarkende ders alabılıyormuyum yoksa ılla derslerın bıtmesımı gerek teze başlamak ıcın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 jacabo said: calısmıyorum bonepart ama calısmakta ıstıyorum bı yandan ya 2 senede bıtsın ıstıyorum cok uzamasın ıstıyorumda sımdı bu donem 3 dıger donem 3 aldım kaldı 2 ders gerıye tez yazarkende ders alabılıyormuyum yoksa ılla derslerın bıtmesımı gerek teze başlamak ıcın ? hayir alabilirsin yane ucuncu donemde 2 ders + tez alip baslayabilirsin mesela 4te bitirirsin yada 3 te alir his yapar 3 donemde bitirirsin minumum 1 sene suruyo yuksek lisans yane ben kimsenin sabahtan aksam akadar tz yazcana inanmadigimdan tez+ ders beraber gider diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 calismayi dusunuyosan 2 ders al yada 3 istanbul uni deli relax bi okul mesela 2 haftada 1 ders yapiyolar itude her hafta ders war ama sole dusun cogu ozel kurum bile haftada 1 gun(2 yarim gun yane) yusek lisans yapiyosan izin veriyo sikinti olmaz pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 hmm o zaman ben bı dusunıyım mantıklı seyler soyledın =) iş bulurmuyum orasını bılemıyorum gercı , ben yınede 2 yada maksımum 3 ders alıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 abi hocalar yine yerlerinde durmuyorlar. bugün hoca 2'den sonra gel dedi,3'te gittim direk toplantıya girmiş yapamadım kayıdı. hakikaten enteresan; tam bir kayıt şenliği benim için. telefon açıyorum hocaya meşgule alıyor,mail atıyorum yanıt yok. eh artık. bi de danışman hocam bu kadın,bunla tez hazırlıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 jacabo said: kaydımıda oldum sadece ders kaydım kaldı ınsanlar 4 ders alma zorlanırsın dıyorlar 2 yada 3 al dıyorlar yuksek yapan patıler ne yapmak lazım ? ya bu tamamen kişiye bağlı bir şey. geçen dönem 4 ders aldım 3.5 getirdim ama işte çalışmıyordum oturdum dizimi kırdım dersime çalıştım. derslerle ilgili biraz ön araştırman olsun ona göre belirlersin rakamını. mesela ben 4-4 gidip seneye tek matematiği ve tezi bırakıp halledicem işimi diye düşünüyorum. edit: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 4alman stratejik olarak hata olur. bi kere ödevi falanı var. altından kalkacak zamanı bulmayı bırak bezginlikten pertler o derslerin.. pertler derken kalmazsın ama aa-ba alacağına bb alırsın. ortalama olarak sıkıntıya sokar. 3ders max en akıllıcası. ama süre derdin yoksa 2şer derslerle tamamlamak ilk iki dönemi daha akıllıca olur.. ben 3-4 yapmıştım.. feci oldu benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 2 ile başlayıp bi durumuma bakmak ıstıyorum sanıyorsam ben oyle cok calıskan bı ogrencı degılım itü nün temposunu kaldıramayabılırım gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 3 alabilirsin temposuna göre derslerin 1 ay içinde droplama hakkın var, bırakırsın dersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 çok ders alıp verebilirsen, çalışma durumu olursa epey kolaylık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 benden tavsiye, 2 al.. hiç droplayacaın derslere de kasma. iyi araştır, iyi hocadan, insaflı hocadan 2 ders al.. ilk 2 dönem poponu iyice garantiye al. itü'nün istediği ortalamayı bi incele.. ilk iki dönem sonu 2,75, 3.dönem 3,00 mı ne öle bişi. ona göre ilk başta poponu garantiye al sen yani. yüksek ortalama getirirsen ilk 2. dönem sonra dilediğin dersi alabilirsin.. 2-2-3-3 yapsan bile olur istersen ama ilk başta poponu kurtarmaya bak ne olursa olsun.. bi de mesele itü'nün temposu falan değil, popoyu kurtarma davası. yoksa çalışsan 3ders de yaparsın ama 3 BA yerine 2 AA'yı almaya çalış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Oh be aldım derslerimi sonunda. ufaktan tezime de el attım. Oley. Bu arada jacabo bence 3 iyi abi,zorlanırsa birinden tamamen çekilirsin . 2 kez böylece ders terk etme hakkın var yüksek lisans hayatın boyunca . 8 mart'a kadar böyle bir hakkın var bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 yarın alcam karar verdım zorunlu olan 2 dersı alcam sadece balon sen hangı bolumde yuksek yapıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 tekstil müh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 dasaaa said: bi de mesele itü'nün temposu falan değil, popoyu kurtarma davası. yoksa çalışsan 3ders de yaparsın ama 3 BA yerine 2 AA'yı almaya çalış.. ayrıca canımı acıttın gece gece. onu ben almıştım... ne güzel ortalamam var die geçip gidiyodum,öf pöf dedirttirdin. sağol lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 balon said: Oh be aldım derslerimi sonunda. ufaktan tezime de el attım. Oley. dersim kalmadı hepsini bitirdim ortalama derdim de yok tezim de bitti biticek hehe baya rahat lan kafam=) harcı da maltepede eve yakın şubeden yatırdım sıra fln beklemeden, o da ayrı bir rahatlıktı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 said: ayrıca canımı acıttın gece gece. onu ben almıştım... ne güzel ortalamam var die geçip gidiyodum,öf pöf dedirttirdin. sağol lan ahah baba standart olay.. kimse bana böle dememişti, benim yukarıda yazdıklarımı yani.. ben de hata yapa yapa öğrendim işte.. :( eğlenceli değildi.. ondan diyorum yapmayın diye.. ağlamıyorum evladım, not kaçtı gözüme @cavanagh: darısı bizim başımıza.. bitireyim koç kesicem.. ya da kestiricem.. ben kesemem sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 cavanagh said: balon said: Oh be aldım derslerimi sonunda. ufaktan tezime de el attım. Oley. dersim kalmadı hepsini bitirdim ortalama derdim de yok tezim de bitti biticek hehe baya rahat lan kafam=) harcı da maltepede eve yakın şubeden yatırdım sıra fln beklemeden, o da ayrı bir rahatlıktı=) hayırlı olsun şimdiden =) şey yaptın dimi daha önceden kastın tezine, bu dönem tek tezi aldın , verdin bitiriyorsun. bu tezi almak için resmi dersin adı neydi be unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 @balon:resmi ad fln? sistemden giriyorsun, danışman hocanın pini ile kayıda girince "teze kayıt ol" diye bir seçenek var, ordan kayıt yapılıyor ben teze daha önceden ara ara kastım, literatür araştırması fln da bitti sayılır, yazmaya başlıyorum işte bu ay lisans öğrencilerinin lab derslerine de ben giriyorum zaten, onlara benim tez konum hakkında deney yapıyoruz ya da yaptırıyoruz, hem onlar öğreniyor hem benim tez aradan çıkıyor=) @dasaa: aynen darısı başına, umarım en kısa zamanda halledersin, bu kafa rahatlığını herkesin yaşamasını isterim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 he bugün danışmandan girince o seçeneği gördüm de, Abi bu ne ? Uzmanlık Alan Dersi (Kredisiz) (3+0) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar