jacabo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 sistem dinamiği ve kontrol mulakatına girdim bugun sırf bılgı sordular zaten hastayım bıde ustune heycanlandım bıldıgım seylere bıle cevap veremedım sonuc jacabo 0 - 1 itü 2 tane daha kaldı onumuzdekı maclara bakıcaz ps: arkadas otomotiv e gırdı hıc bılgı sorusu sormamıslar hak mı adalet mı bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 dert etme.. önce hayırlısı olsun de misal. sıkma canını işte. inan kalanından birisine atarsın kapağı.. yalnız ne olursa olsun 20dakikalığına kapatın korkuyu kendinizde.. korkunun kokusunu alaabiliyor olabilirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 hep mühendis hep mühendis yok mu MBA mülakatına girmiş adam Boun olsun İtü olsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 yaw mühendise ne mba'yi.. bu dersleri başka ünilerde de veren bi hocamızın söylediği.. "işte bilmem ne üni.de de dersler de bunu anlatıyoruz zaten..." anlatır falan.. soru gelir -peki hocam siz tavsiye ediyor musunuz? +tr'de mi? -hı hı -ya boş ver allasen. hiiç gerek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ben mühendis deilim işte huehue o yüzden sordum NEYSE gidiim bari hue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ne bölümü okuduğunu söyleme sakın, bonecrusher basar sonra topici allah muhafaza eöeöeö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 OFF PİS EŞİTAĞIRLIKVESÖZELCİVEDİLCİLER ÇIKIN GİDİN TOPİĞİMİZDEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bugünkü iyi geçti jacabo golunu attı jacabo 1 - 1 itü asıl ıstedıgım yarın bakalım umarım ıyı gecer bı gol daha atar yenerım itü yü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 "roket adam" said: OFF PİS EŞİTAĞIRLIKVESÖZELCİVEDİLCİLER ÇIKIN GİDİN TOPİĞİMİZDEN yakıcan üç beş tanesini devasa fırınlarda bak bakalım bir daha yapıyorlar mı? @jacobo: dimedim mi? he? dimedim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 =) yarınkınden umıtlıyım asıl konuyla alakalı 5 sertıfa uzerıne 3 ay staj ve didaktik müdüründen referans mektubuyla gidiyorum umarım umusarlar bunları =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 round 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 kontejan/başvuran kişi durumu nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ılk gırdıgım gıremeyecegım olan 5/25 2. 25/94 yarın gırcegım 10/? yarın gorcem basvuranları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 oha 94 ne be hangi bölümmüş o merak ettim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 kontenjana göre oranlarsak ki talebi bu şekilde ölçebiliriz. 94 kişinin aday olduğu bölümde oha denecek bişey yok gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ara dönem başvuruları için kontenjan da başvuru sayısı da oldukça yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bugunkı cok daha ıyı gectı soylıyceklerımın cogunu unutmama ragmen ama kampuste allahın unuttugu yere yapmıslar mekatronıgı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 helal kaptan! :D güzel haberlerini bekliyoruz.. sonuçlar gelince kodum çocuu demeni bekliyorum direkt ha bu arada mekatronik bana hep über bilimlerden gelmiştir.. bilirsiniz doğrudan geleceğe etki eden, çokönemli şeyler işte.. genetik, mekatronik, yeni nesil ilaçlarla ilgili tüm bölümler vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 çarşamba gunu acıklancak umarım kodum cocugu derım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 off hava kosulları nedenıyle persembe gunune ertelenmıs sonucların acıklanması zaten zor gecıyor zaman ıyıce kanser olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Seneye 4. sınıf oluyoruz, alanlardan o kadar bir haber mi olur insan. Benim de aklımda var yl yapmak ama zaten not ortalamasından kaybederim kesin, yalan olur. Bol şans sana jacabo, umarım atarsın kapağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 robotçu ol skynet yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 hay sımdı duyurdular yarına ertelenmiş sonuçlar, oldum sonunda kanser valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 kodum cocuuuu 10036599 518091067 Murat Bilecen Mekatronik Müh. (YL) Asil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar