barnacle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 bunu kendine yediremediğin ve hala onunla beraber olduğun için sende evet. ayrılırsın yani nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ayrıca kıza direk gidip sen yazıyosan ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 senden başkasına bakacaksa hadi bana eyvallah desin gitsin. manyak mı? bu arada yemek topikini bile tam kişisel klasiği yaptık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Yemek topiği deil abi :P Adam kadıköyde aktivite sormuş, sonra da niye istediği konusu tartışılıo işte ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ben şeyi anlamadım neden kıza orospu muamelesi yapıyosunuz? topikte anlatıldığı kadarıyla kız, arkadaşıyla (çocuk senden hoşlanıyrum vs bişi dememiş arkadaşı olarak görüyor beni demiş) biryere gitmiş bişi içmiş sonra başka bir kız arkadaşı onlara katılmış. ne var bunda? cidden bazılarınız çok iğrenç insanlar ya. wastyrx said: Khelben said: kalede kaleci var diye şut çekmeyecek miyiz yiğenim? Bu dediğin futbolda olur.. Sizin dediğiniz şey çok afedersiniz şerefsizlikle aynı şey çok özel durumlar yoksa.. bi de şuna katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 wastyrx said: "Tatar Ramazan" said: Buna katılmıyorum, şeref kavramı seni isteyen bir hatunu götürmekle aşınacak kadar basit değil. Eğerki kız seni ayartıyorsa sen bişi yapmadan ona birşey diyemem.. Ama sen gidip kızı ayartmaya çalışıyorsan, çokta güzel adını verdim o hareketin.. Burada sevmelik değil skorluk ve gözü dışarda bir hatundan bahsediyoruz. Resmen evli değilse bu hatunu ayartmak hiç de şerefsizlik sayılmaz, ayrıca karşıdaki şahıs yetersizse ve o dişi beni yeni erkeği olarak seçiyorsa bu iyi bir skordur sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 bi laf ettim, topic karıştıda , o laf geyikti beyler. sakin. linç etmeyin burda beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 lan ne adamsınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Khelben milletin ehli namus avratlarını hedef alıyor, Hayırsız Ada'da toplumdan izole edilmeli!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ama laf yaratıcı. Hayırsız Ada off bunu bana yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 hadi be gayet klişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 üzdün beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 rahatsiz said: hadi be gayet klişe Al daha klişesi, sen rahatsızsın be:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Khelben said: üzdün beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 @tatar Bella said: ben şeyi anlamadım neden kıza orospu muamelesi yapıyosunuz? topikte anlatıldığı kadarıyla kız, arkadaşıyla (çocuk senden hoşlanıyrum vs bişi dememiş arkadaşı olarak görüyor beni demiş) biryere gitmiş bişi içmiş sonra başka bir kız arkadaşı onlara katılmış. ne var bunda? cidden bazılarınız çok iğrenç insanlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 kitana said: abi nasıl karı lan bu sevgilisi olan çıkıyormu böyle vs içmeye. Karasakal said: Abi medenilik erkek arkadaşın varken, bir başka erkekle içip sıçmaksa, ben barbarım B) rahatsiz said: kızda eşşeklik. eski said: o kadar medeniyse zaman harcamadan sevişin bence.yazık Ama ama beni bu yola bunlar gazladı, bunları okuduktan sonra ana mesajı es geçmişim valla, yeni dikkat kesildim ben baya çıktılar şeklinde algıladım sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 forumlar da gaza gelmek ne zamandan beri özür olmuş. nikinin ağırlıpını taşı biraz. TATAR OL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 abi evet azıcık tatar ol hiç bizim aileye çekmemişsin bütün kazan şehri senikınadı.. ayrıca köstence ve eskişehirden de kınama mesajları geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 çiğbörek, köbete, cantık, mantı yok artık sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Karasakal said: Abi medenilik erkek arkadaşın varken, bir başka erkekle içip sıçmaksa, ben barbarım B) Sen kadın mısın? Ya da gay misin? Her iki türlü de kendini ele verdin. Saldırın arkadaşlar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 kızı beğendim yaklaşıyorum oda beni arkadaşı olarak görüyor aynen bellanın dediği gibi bir durum söz konusu.Bu şerefsizlik falan değil , kız kendisi istediği kişiye yönelmekte özgür.O lavuku değil beni seçicek eninde sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 lavukla beraber mi şuanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 evet ulan evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 o zaman kusura bakma da lavuk sen oluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Görücez ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar