Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kadıköyde napılır

gayipten_gelen_ses

Öne çıkan mesajlar

ben şeyi anlamadım neden kıza orospu muamelesi yapıyosunuz?
topikte anlatıldığı kadarıyla kız, arkadaşıyla (çocuk senden hoşlanıyrum vs bişi dememiş arkadaşı olarak görüyor beni demiş) biryere gitmiş bişi içmiş sonra başka bir kız arkadaşı onlara katılmış.
ne var bunda? cidden bazılarınız çok iğrenç insanlar ya.

wastyrx said:

Khelben said:
kalede kaleci var diye şut çekmeyecek miyiz yiğenim?

Bu dediğin futbolda olur.. Sizin dediğiniz şey çok afedersiniz şerefsizlikle aynı şey çok özel durumlar yoksa..

bi de şuna katılıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

"Tatar Ramazan" said:

Buna katılmıyorum, şeref kavramı seni isteyen bir hatunu götürmekle aşınacak kadar basit değil.

Eğerki kız seni ayartıyorsa sen bişi yapmadan ona birşey diyemem.. Ama sen gidip kızı ayartmaya çalışıyorsan, çokta güzel adını verdim o hareketin..

Burada sevmelik değil skorluk ve gözü dışarda bir hatundan bahsediyoruz. Resmen evli değilse bu hatunu ayartmak hiç de şerefsizlik sayılmaz, ayrıca karşıdaki şahıs yetersizse ve o dişi beni yeni erkeği olarak seçiyorsa bu iyi bir skordur sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

@tatar

Bella said:

ben şeyi anlamadım neden kıza orospu muamelesi yapıyosunuz?
topikte anlatıldığı kadarıyla kız, arkadaşıyla (çocuk senden hoşlanıyrum vs bişi dememiş arkadaşı olarak görüyor beni demiş) biryere gitmiş bişi içmiş sonra başka bir kız arkadaşı onlara katılmış.
ne var bunda? cidden bazılarınız çok iğrenç insanlar ya.
Sosyal ağlarda paylaş

kitana said:

abi nasıl karı lan bu sevgilisi olan çıkıyormu böyle vs içmeye.

Karasakal said:

Abi medenilik erkek arkadaşın varken, bir başka erkekle içip sıçmaksa, ben barbarım B)

rahatsiz said:

kızda eşşeklik.

eski said:

o kadar medeniyse zaman harcamadan sevişin bence.yazık

Ama ama beni bu yola bunlar gazladı, bunları okuduktan sonra ana mesajı es geçmişim valla, yeni dikkat kesildim ben baya çıktılar şeklinde algıladım sorry.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...