diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Bu serverda nasıl multi Client açarım bir yardımcı olun lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust2k Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 pm'ini kontrol et 5 dk sonra yolluyorum.[signature][hline]Frantic tick tick tick tick tick tock Frantic tick tick tick tick tick tock Frantic tick tick tick tick tick tock Frantic tick tick tick tick tick tock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=81641 faust bi hoşgelseydin önce? bak daha balonun patlamamış..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 hangi olympusuo??? gerçekten gönderdi mi? [Bu mesaj robert tarafından 19 Temmuz 2004 19:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 arkadaşım, birazcık oynadığınız sunucunun kurallarına saygınız olsun! ayıp diye birşey var.. ha sizin dilinizde söyleyeyim, biraz kul hakkı olmuyor mu?![signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 speed açıp adam keen inj açarak milleti çileden çıkaran adamlar kul hakkı nedir bilmez sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 dun bi bakayım dedim sitesini gordum bu serverın account sistemini gordum dedim guzel galiba server bide 100 kişi felan var diyince bir girdimki servera o ne yine nbl scriptleri copy paste insan bari help menusunu degistirir help menusude nebula ,Help menusunde Web'e tıklarken bir an nebula.gen.tr nın acılacagını sandım :D[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Olur neden olmasın ki ismini vermek istemedigim bir server hic birseyini degistirmemis... hemen page attım bakalım staff uzerınde ne yazıyor diye sadece onu degistirmislerdi.oha falan oldum yane :)[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 eheh e:D[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar