-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ya bir şey sorucam, bilene deli rep var. buuu improper integrals'de, mesela şöyle bir durum var, atıyorum elimizde şunun gibi bir ifade var limit t 2'ye soldan yaklaşırken : ln | t-2 | / 5 şimdi ln sonsuz = sonsuz oluyor. ln 0 bildiğim kadarıyla not defined yani does not exist oluyor. 0'a sağdan soldan yaklaşıyorsak da eksi sonsuza eşit oluyor değil mi ? peki bu ifadede t 2'ye soldan yaklaşıyorsa biz 0 mantığı ile hareket edicez. nedir bunun cevabı devreler yandı kafada benim mantıklı düşünemiyorum. bir de yeri gelmişken bir şey daha sorayım, sonsuz eksi sonsuz diye bir ifade bırakabiliyor muyuz ? yoksa belirsizliklerde kullandığımız gibi çevirme falan yapıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 http://www.online.math.uh.edu/HoustonACT/videocalculus/index.html yarın sınavım var hiç bilemiyorum bunları ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar