arcane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 süper olur da çok pahalı yaw.fiyatı uygun olsa yol mol dinlemem..[signature][hline]elesso, 18 Temmuz 2004 22:09 tarihinde demiş ki: your skill in kungfu has increased by 0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Orada birisi ile yarışmak (hele tanıdık) uodaki en güzel actionlardan daha zevkli galaxiesden lineageden bile zevkli nası adrenalin oluyo insanda birini geçerken lastiklere çarpmamaya kasarken birde paticik halinde gitsek yarışsak ne zevkli olur esası benzin türlerini sorup alkollü benzin falan kullanmıyorlarsa (ki snamıyoruom okadar küçük değil motorları) 5 6 litre benzn götürüp çok güzel ucuzlama yapabilirler sanki:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 kasılmaz benzin götürmeye yarışmak ha bayar ama tuzlaya kadar yol[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 yaf siz para getirirsiniz ben satarım size benzin :Pbizim yazlık orada litrelerce benzin var deniz motoru için deponun tekini getirirdim:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 buluşma olsun![signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 uzun pist ii falan demissiniz de fazla uzun pist kartingde ii diildir herkes ayni beceride olmicaa icin ara acilir bazilari geriden yanniz takilmak durumunda kalir onde 2 kisi kendi arasinda kapisir falan elenceli olmaz o kadar tabi cok kisa da olmamali orta ayar iidir ama tuzladaki pisti biliorum ve gercekten gereinden fazla uzun[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 pist uzun diye kötü demek değil, pist uzun olur kalabalık yarışırsın 10 kişi kadar zevki çıkar, pist kısa olunca da hız yapamıyosun hiç bişi anlaşılmıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 yaa müthiş olur bea haftasonu gitsek ben de tanışsam bööle pati ahalisiyle (buluşuyolar zate devamlı bi katılamadım yaw ters zaman oldu hep)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berdush Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ufo yalanını seviim.[signature][hline]Müziksiz hayat bir hatadır. Nietzsche Hatasız kul olmaz.. Gencebay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 sen nerden çıktın ba!?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ben de çıktım ha! maltepedeki pist 5 dk 8 milyon ne diyosunuz siz. tuzla yine iyiymiş.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 büyükçekmecedede çok iyi biyer var saati 45 milyon civarı bişeydi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 tuzlada oturuyorum o yuzden gıttım baga ama pıst buyuk olunca az dk bınınce zevk alınmıyor mın 20 dk bıncen bıde araclar 80 e fılan cıkmıyor zaten ıyı arabalar ı vermıyor vıteslılerı ama guzel pıstdır kaza da yaptınmı ıyı yapıyosun :p[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar