wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Brigand said: olum sizin yanınızda olacak insan diyorum hangi hatunu götürmek istersiniz demiyorum bende açık ve net benim yanımda olmasını istediğim kimse prensesim diorum :O edik: annem zaten ben prensesimi bulabiliyim die yetiştirio beni :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ben su dakka megan a gel desem bi dakka dusunmez direk gelir bu konuya bi aciklik getiriyim. bunun disinda genel olarak ayip etmissin ama sana kotu bir haberim var annen bir cok konuda vazgecmicek kendi annemden biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 @wastyrx iyi bakalım mesela kardeşi olanlar ve kardeşleri ile iyi geçinenler rahatlıklar kardeşim diyebilir o anlamda yani. prenseslerin birgün bırakıp gitme ihtimali var, annenin babanın kardeşin yok. ondan dikkat etmek lazım. hayatı bir prensese bağlarsan prenses giderse acı çekebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 abi alakasiz kacar belkide cok koyasim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 (biyolojik olarak biraz zor bir durum olsa da) Ben anne olsam ve bana "allah belanı versin" diyen bir çocuğum olsa, değil onu uykusuzken uyandırmak; yemek pişirmemek, arkasından odasını toplamamak, bulaşıklarını yıkamamak, paraya sıkıştığında kenara sıkıştırdığı üç beş kuruşu vermemek, evi terk edip gittiğinde üzülmemek, doğum gününü hatırlamamak türevi ve daha ilerisi bir çok eylemi gerçekleştirmezdim. Ama ben anne olamam. Biyolojik olarak mümkün olsaydı bile yine de anne olamam. Çünkü anneler benim yapmazdım dediğim bu şeyleri ne olursa olsun yine de yapar. Kimisi kızarak bağırarak, kimisi sessiz sakin içine atarak yine de yapar. Sen de yaşın kemale erinceye kadar anlamazsın hiç birinin kıymetini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilogue Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 insanlar her zamna pişman olucağı şeyler söyleyebilir . o senin annen sende onun oğlusun heralde seni affetcek . Hatırlamaz bile bi süre sonra ama sen pişmanlığıyla yaşarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 başlıktan anlayacağımız üzre uyku sorunu olan bir genç ile karşı karşıyayız. gece yatmaz, sabah kalkmaz cinsinden. halbuki erken kalkan yol alır.. yine başlıktan hareket edersek çocuğumuzun, evladımızın derdi aslında uyandırılmak değil. aslında bilinçaltı sıkıntının bu olmadığını biliyor.. evet! kendisi de biliyor yani.. bakın evladım, çocuğum ne demiş " Valide beni sallamıyor " yazmış başlıkta.. isteği bebeklik zamanındaki gibi anasının onu ayağında sallaması ve uyku saatinde minik ve masum bir bebek gibi uyutmasıdır. canım küçücüğüm, ne yazık ki 21yaşındaki bir bireyi ayakta sallamak zor olacaktır, senin de tahmin edebileceğin gibi.. umarım eve bir beşik alır ve onda kendi kendini sallarsın. ninni için ise mp3 yardımcın olacaktır diye düşünüyorum. huzurlu ve tatlı uykular sevimli küçük adam. rüyanda masallar diyarını gör e mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 @deggial anne olunca anlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Cok merak ediyorum, okulunun parasini kim veriyor ? Kendin calisip mi oduyorsun ? Evde kendi islerini kendin mi yapiyorsun ? Harcligini kendin mi kazaniyorsun yoksa annenden/babandan mi aliyorsun ? Seni yorgun ve uykusuz birakan finallerin varken sabahin 3'unde ders mi calisiyordun yoksa sayfalarca laf mi yetistiriyordun forumda ? Bir de kalkip "ozur dilerdim de ikinci kere uyandirdi uyandirmayacakti" diyorsun. Hani durumu bilmiyorum ama olay sadece bundan ibaretse; annen anneligini yapip ustune bir de bugune kirli donlarini bile yikadiysa hic bir sey demeye hakkin yok. Su konuyu acmaya bile hakkin yok. Nankorluktur. Diger yandan annenin sorunlari olabilir. Yardimci olabilecek tek kisisindir belki de ama sen bela okudukca zerre kadar iyiye gitmiyordur kadinin durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Brigand said: dün sabah uyandırdı, sinirli sinirli uyandırma dedim sabahları ne olursa olsun uyandırılmak istemiyorum dedim. Zaten kaliteli uyku çekemiyorum, sabah uyandırılmaktan nefret ediyorum. been there done that bence annen seni uyandırmaya devam etsin bundan 5 sene önce keşke benim valide de benmi uyandırsaydışimdi uyku düzeni diye bir şeyim yok ve bu beni çooook olumsuz etkiliyor istiyorum ki sabah 8 de kalkayım gece 1 de yatıp uyuyayım ama olmuyor ve bu bütün hayatımı zorlaştırıyor aynı kavgaları ben de yaptım.. şimdi pişmanım.. o değil gidip itiraf da edemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Abi aksam biz arayip soyleyelim Ildeniz boyle seyler yaziyor forumlara diye ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 inkar ederimkine hıh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 di said: Cok merak ediyorum, okulunun parasini kim veriyor ? Kendin calisip mi oduyorsun ? Evde kendi islerini kendin mi yapiyorsun ? Harcligini kendin mi kazaniyorsun yoksa annenden/babandan mi aliyorsun ? Seni yorgun ve uykusuz birakan finallerin varken sabahin 3'unde ders mi calisiyordun yoksa sayfalarca laf mi yetistiriyordun forumda ? Bir de kalkip "ozur dilerdim de ikinci kere uyandirdi uyandirmayacakti" diyorsun. Hani durumu bilmiyorum ama olay sadece bundan ibaretse; annen anneligini yapip ustune bir de bugune kirli donlarini bile yikadiysa hic bir sey demeye hakkin yok. Su konuyu acmaya bile hakkin yok. Nankorluktur. Diger yandan annenin sorunlari olabilir. Yardimci olabilecek tek kisisindir belki de ama sen bela okudukca zerre kadar iyiye gitmiyordur kadinin durumu. Brigand said: öyle gibi ama düşünüyorum annem bu güne kadar yetiştirmiş beni giyecek yiyecek ev oda okul parası vs... elin kızı ne yapmış, elin kızı için annemi niye atıyım kenara diyorum. ama işte her an böyle düşünmüyor insan sinirleniyor da arada şu an olduğu gibi. her zaman herşey iyi güzel olmayabiliyor. oluyorsa biryerlerde sorun vardır zaten. keşke mesaj atmadan önce okusaydın oh wait mesaj atan- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Yasindan midir hormonlarindan midir bilmiyorum ama su tavirlarinla annen bile zor katlaniyordur sana cidden. Kim ne yazarsa yazsin ben bunu soylemistim ben de bunu biliyorum tavirlarindasin da demekki kendi capinda bilmen soylemen yetmiyor. Kafana civiyle cakmak lazim. Madem biliyorsun da ne diye hala gidip ozur dilmem gonul almam diye dingillik ediyosun ? Sana degil annene uzuldugumden kendimi paraliyorum surda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 evde değil olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coblck Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 o diil de anneye Allah belanı versin demek ve bunu gelip foruma yazmak felan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bi de valide değil annedir o. valide dediğin için sallamıyodur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Odanın kapısını kilitle, acil bişey olmadıkça kapıya vurmaz heralde. dfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 C/C++ cok kolay dil, direk C#'dan basla bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ilke ? ahah adam kafayi programcilikla bozmus. yapilcak bisey yok, annenin gözünde ne kadar büyürsen büyü hala onun cocugusun. arada veled muameleleri cekmesi cok normal. evden cikana kadar, diline ve sinirine biraz hakim olmayi dene. yapabilcegin en güzel sey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ilke, allah belani versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Ilke'ye denebilir evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 çocuk nasaya program yazıyor siz hala array lengthi hazır fonksiyonla bulup üzerine laf ediyosunuz pes diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ahaha VALİ DE beni sallamıyor anladım vali niye sallasınki lan diye düşünürken selfgötüngen mekanizmam devreye girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar