abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 http://jumbocorp.com/prd_details.asp?prdt=42091 nasıy bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ya ben de pazar gidiyorum konu açtım sallanmadı, şöle 4 çekirdekli intel işlemcili güzel bi notebook almak istiyorum aşırı pahalı olmadığı sürece kafidir bana da bi bakın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 benim kendime hayrım yok kanka =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 yok oyle birsey dubai de laptoplar cok ucuz ve ucuz ama oyle deliler gibi degil kaldiki laptop dedigin nane gayet bozulan birsey onada dikkat et garantisiz kalirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 uluslararası garantisi olanlara bakıyorum. ve %40 daha ucuz aşağı yukarı boru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 pavilion dv7 alıcam da 200 tane alt modeli var hangisini alıyım cabuk cevap lazım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Hp alma üzülürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Çok problemli.Pavilion lar hele türkiye de sadece istanbul daki şube de yapılıyor.Çok canını sıkar.Ben kendi ailemde 4 hp laptop gördüm sadece 1 tanesinde sorun çıkmadı şu ana kadar o da henüz 6 ayını doldurdu ya da doldurmadı.Diğer 3 ü en az 2 kere garantiye gitti iki tanesi 30 günü aştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 e ne aliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavaliKorna Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Dell al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 abi marka model söyleyin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavaliKorna Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 bir XPS konfigürasyonu yapabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 usta bi laptop çeeek intelli olsun.. söledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 aga bu is oyle soyleyinle olmaz. laptop u alacak olan kisi modelleri saticiya soracak . sonra sana donecek. sen de bize soracan. oyle olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 abi dubai yi arayıp 100 tane model saydırıp hepsinin özelliklerine mi bakıcam tek tek? tr fiyatiyla 2 milyara yakın düzgün ekran kartı olan laptop arıyorum işte sayın 3 5 bişey siz hallaederim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar