Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Buradan indirilebilen oyunu oynadım, CM 1'den pek bir farkı yok ama yine de beni eğlendirdi 15 dakika. Fener'e dikkat; gerçekçi oyun canım :).[signature][hline]Silphatos IceheartSynthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 niye cok mu kotu fb ? ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Bilmem. Onuncu olmuş, iyi mi?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 oyun piyasasını 10 yıl geriden de olsa takip ediyoruz.. Ne güzel.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 cm1 in arayüzü bu oyundan daha güzeldi... haksızlık yapmayalım cm'ye[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 soyle dusunun adam programlamasini yapmis, ama grafikeri olmadigi icin grafige dokememis, yoksa bunun paketini yapabilecek birini bulsa size cm1 gibi bir oyun cikardi Geriden takip ediyoruz, ama yakaliyoruz giderek, en geriden takip edenler kimler bilioymusunuz oyun piyasasini Turkyie de? Oyuncular, %90 inin tek yapabildigi kopya oyun alip niye turkyieye orjinal oyun gelmiyo/ niye Turkler oyun yapamiyo diye bik bik etmek.[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live To Moon I pray The Moon I love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Yanlız oynanılan maç 35 36 falan ligde garip geldi bana biraz :)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Bence fena değil her sene üniversitelerden bir sürü programlama bilen çıkıyor ve şu kadarını söyleyeyim daha ismini bir programda yazamayanlar var ve sanırım bunu yapan kişi bir kaç gü uğraşmıştır sanırım zaten pascal la yapmış yani ölüm gibi birşey[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar