Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haiti yakınlarında 7,3'lük deprem

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/13460958.asp
Haiti yakınlarında 7,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Artçı sarsıntılar devam ediyor.

7,3 büyüklüğündeki depremden sonra tsunrami uyarısı yapıldı. Küba ve Dominik Cumhuriyeti'nde de hissedilen depremden sonra en büyüğü 5,3 büyüklüğünde artçı sarsıntılar meydana geldi.

Yazık ya başkente 10 km uzakta hem de az derinlikte olmuş, çok kayıp olur valla. Arapların her bokuna koşan dinci dernekler umarım buna da destek verirler.
Sosyal ağlarda paylaş

KIZILAY EKİBİ BÖLGEYE GİDİYOR

Türk Kızılayı, Haiti'de meydana gelen 7,0 büyüklüğündeki depremin ardından Afet Operasyon Merkezi'nde “kriz masası” oluşturulduğunu bildirdi.

Türk Kızılayı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Haiti'deki depremin çok sayıda ev ile bir hastanenin zarar görmesine neden olduğu hatırlatıldı.

Küba ve Dominik Cumhuriyeti'nden de hissedilen depremde çok sayıda kişinin yaralandığı ve can kayıplarının da olabileceğinin bildirildiği belirtilen açıklamada, “Depremin ardından Haiti resmi makamları halka yönelik tsunami uyarısında bulundu. Deprem haberinin alınmasının hemen ardından Türk Kızılayı Afet Operasyon Merkezi'nde kriz masası oluşturuldu. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ve Dışişleri Bakanlığı ile koordineli olarak Haiti resmi makamları ve Haiti Kızılhaçı ile iletişime geçilerek taziye mesajları iletildi ve Türk Kızılayı'nın yardıma hazır olduğu mesajı verildi” denildi.

Açıklamada, bölgede ihtiyaç duyulabilecek insani yardım malzemesinin afet bölgesine ulaştırılabilmesi için tüm hazırlıkların tamamlandığı belirtilerek, Türk Kızılayı'nın gelişmeleri yakından takip ettiği kaydedildi.
Sosyal ağlarda paylaş

en azından adamların binalar az katlı. total nüfus da çok az.. bizde yıkılacak 4 binada adamlardaki nerdeyse 1 mahalle kadar adam kalacak.

lan tanıdığım birisi savaştan sonra kosova'nın yeniden yapılandırılmasında assistant project manager olarak gitmişti. arh be.. imkan olsaydı da ble bi organizasyonda ben de gideydim..

voodooo falan da öğrenirdim hem.

bunlarda da fay direk içerden geçiyormuş yalnız.. =(

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...