copry Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 BabacumMostors said: "dişçi" denmesinden iyidir dikkat edin ne zaman bir diş hekimine "dişçi" denilirse böyle kedi gibi tüyleri diekn diekn oluyor kimilrei hısss tıssss yapıyor beni rahatsız etmiyo ben de öyle diyorum çünkü daha kısa daha kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Dartanian said: Tabelanda ne yazıyor? Tabelan var mı? muaynehane açmadım daha tolga. ama kapımda kocaman yazıyo adım =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Dartanian said: Tabelanda ne yazıyor? Tabelan var mı? sağa dönüşlerde yayaya yol verin tabelası varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 benim kalbime dolgu yapar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 diye gelen oluyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 şerefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Dartanian said: O değilde benim 20likler ne zaman çıkıcak irem hanım? yeterince büyüyünce =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 uzmanlık doktora mı oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bu mesleği seçmendeki sebep nedir ? senin dişçiliğie iten şey neydi ? çocukken ben hep dişçi olacağım dermiydin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 abi çocukken dişçi olacam diyen birisi ile evcilik oynayan çocuğa, kızlara yazık.. anestezi de yok.. çatır çatır çekiyordur dişlerini kerpetenle.. ırgh korku filmi bile çıkar bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 evet doktora oluyor. o yüzden diş hekimiyim dişçi de diyebilirsiniz =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 copry said: Dartanian said: O değilde benim 20likler ne zaman çıkıcak irem hanım? yeterince büyüyünce =)) 20 yaşına geldim.20lik demişler niye 20lik demişler o zaman 25 lik deselermiş niye çıkmıyo alla alla.Hep böyle oluyo hep tıp terimleri beni yanıltıyo ve moralimi bozuyo bıktım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 genlleme bunlar tolgacım =) evrimleşmemiz nedeniyle zaten 20 lik dişler oluşmamaya başladı kimi insanlarda. belki de yoktur. belki vardır ama çenen dardır ve süremez gömülü kalır'sonuncuya hiç ihtimal vermiyorum ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 geçen gün ipananın elmalı dişmacunu vardı aldım dişlerimi fırçalamak yerine cebimde gzdirip canım sıkıldıkça ağzıma sıkıp yedim çikolata gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Bana çenen dar diyemezsin senin çenen dardır peh! Şaka bi yana hiç problemim olmadı tel takıcaktım takmadım düzeldi falan.allah sana soru sordurtmasın inş diş rahatsızlığı konusunda amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 baya güzeldi tadı elmalının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Dartanian said: 20 yaşına geldim.20lik demişler niye 20lik demişler o zaman 25 lik deselermiş niye çıkmıyo alla alla.Hep böyle oluyo hep tıp terimleri beni yanıltıyo ve moralimi bozuyo bıktım ya. 3 yıllık ömrünüz kaldı dediklerinde 10 yıl yaşayınca mutlu oluyorsun ama beyfendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Hiç 3 yıllık ömrünüz kaldı denmedi 10 yılda yaşamadım bunun sonucunda yaşarsam mutlu olmam lan hergün ölcem mi acaba diye yaşıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bi süre sonra alışıyorsun genç ben şöyle bir yöntem geliştirdim.. her gün ölecek gibi ibadet edip öbür tarafı garanti altına alıyorum ama hiç ölmeyecekmiş gibi çalışıp parama para katıyorum.. yöntem benim ama dilerseniz siz de faydalanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 hadis lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Dartanian said: Hiç 3 yıllık ömrünüz kaldı denmedi 10 yılda yaşamadım bunun sonucunda yaşarsam mutlu olmam lan hergün ölcem mi acaba diye yaşıcam. eğerki umursamayabilirsen çok daha mutlu yaşıyorsun dert yok, tasa yok, über bi korku yok :) Çoğu zaman duyguda olmuo ama ya da kendi içinde yaşıyorsun o duyguları kimseye göstermeden öle mutsuz olmuosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Gören de 10 yıl önce 3 yıl ömrün var diyip +7 yıldır yaşıyon sancak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Gerçi bizim bi amca var. Adama 10 yıl önce maksimum 7-8 yıl yaşar demişler(adamın kullanmadığı ilaç yok) hala yaşıyo..Keşke yaşamasa aslında ızdırap konuşmakta zorlanıyo,yatalak falan yazık hiç bişey yapamıyo. Adam mutlu da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 aslında çenenin dar olduğuna ihtimal vermiyorum deyip ne kadar düşük çeneli olduğunu ima etmeye çalışmıştım :D ama pehhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar