geberik Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 - abi bi kılıcı versene ss alıp geri verecem hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Olum jedi oldunmu agir olanacan, Ole her bir kilicini tutammi diyene kilicini vermiycen, Cunki sen jedisin o deil, Hatta ve hatta ,, " gitte kendi kilicini yap onu tut kopek" diyip birde tekme atican. hatta gaz daysan bide kilici acip herifi ikiye bolecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynx Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Bana göre jedi master olmak inanılmaz kasış olcek.Örnek olarak mesela episode 6 da Luke jedi master olabilmek için (bakınız Yoda ve Obi-wan eğitiyor ona rağmen) Vader la yüzleşmek zorundaydı son sınav ayağına ki, Obi-wan da Darth Maulu ikiye ayırdıktan sora diplomasını almıştı.Ama bir ihtimal biri master olursa onun padawanı eminim daha rahat jedi olacaktır, malum eğitileceği için :-p . Tabii bunlar benim tahminlerim :)[hline]:tebrikz: [Bu mesaj Lynx tarafından 02 Mart 2003 14:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Olum Ole bir seyin olma ihtimali sifir Cunki Luke tan ve Obi one dan da evvel bir suru jedi Master oldu Peki onlar kimi kesti?? Kaan Though Bomb u yaptiktan sonra evrende Sith kalmadiydi Bane den baska, Ama Bir suru Jedi kaldiydi, Ve bu olaylarin episod 4 ten 1000 yil evvel gectigini dusunursek, Her jedinin Master olmasi icin bir Sith kesmesi lazim, lakin (senin dusuncene gore) evren resmen Sith Kitligi cekiyodu o aralar,Nasil oldular peki MAster? Yataktan kalkip . "ulan ben bugun bir master mi olasam " mi dediler.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 ahua masdır olunmaz masdır doğulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 konu şu ki oyun dünyasında insanlar obsesif olur bişiyi kafaya koydu mu yemez içmez ve hatta uyumaz şimdi jedi master (JM) adam olacam dediyse olur bence 3-4 aya kadar ilk JM'yi görürüz ve 1-1.5 sene sonra olay abartılabilir tabii bir JM karakterin satış fiyatını hayal etmek istemiyorum[hline]Is it safe?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Bir karakter slotu açılması mantığı çok güzel. Birincisi kimse direk bu karakteri jedi yapabilir miyim diye kasmıyacak. Çünkü direk olarak XP ile de alakalı olmadığını bilecek. Çesitli olaylar karşısında yaptıklarına göre (bu herkes için farklı olacak) bir slot açılacak ve onunla Jedi olunacak. Bence cok iyi düşünülmüş. BU sayede Jedi sayısını da kontrol altında tutabilirler. Ben jedi olamadım jedi da yaptırmam mantığı başta olmak üzere jedi hunter diye bir meslek de ortaya çıkacağı için jedi kalmak güç olacak ve jedi olanlar dalllama muhabbeti yapıp "Ben jediyim varyaaa bu ışınkılıcı varyaaaa" gibi laflarla dolaşmaya korkacaklar ve kendilerini gizli tutmaya çalışacaklar. Ama onlara verilecek eğitim görevlerini de başarmak zorunda kalacaklar. Bir nevi kaçak yarıması vardı starda ona benziyecek. OLmak iste veya isteme verdiğin bir tepkiyle slotun da açılabilir ve ondan sonra bir jedi chr. açıp açmamak zevke kalmış ama çoğu kişi deneyip bir kaç saat içinde daha öğrenci iken ölüp jediliği de görmüş olacak. Sadece jediliği gerçekten tam anlamıyla başarabilen çok az kişi master olacak ki eminim onları teke teki geçtim 5e tek bile öldürmek pek söz konusu olmayacak. Direk pusu kurmak gerekecek. Bence sistem çok adil. GHerçekten çok beğendim. Bu arada Dark eğer bu şekilde oynamayı düşünüyorsan ve beni de yanına düşünürsen oyunu alıp oynamaya varım aklıma bauyağı bir yattı düşündüğün oyun şekli için oyunu alıp oynamayı düşünebilirim. Beni düşünürsen haberleşelim kesin. Çekirgen olurum valla. :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Peki arkadaslar kimse Jedi Master ken öldugunde Ghost modda olmanın işlevinin ne oldugunu tam olarak bilmiyor mu acaba ?? yani espri bir tarafa ghost modda doalsmak bana bir kazanc vermiycektir , ne skill kasılır neden action yapılır .. benim tahminim Jedi Master ölunce 2 seceneginiz olucak 1. si Ghost modda dolanmak 2. si ise Klonlama yerinden canlanmak tekrar tabi bu benim tahminim , gercekten ne oldugunu bilen varsa ve paylasırsa sevinirim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Bir hikaye(olabilir aman dikkat).... 20 kisilik grup pardesulu bir adami kovaliyorlardir sonra bir bar benzeri yere girdigini gorurler hepsi birden paldir kuldur iceri dalarlar amac jedi i oldurup exp lerine exp katmaktir eh tabi bu arklar yakin mesafeden bir jedi in ne yapcagini bilemezler jedi dolu bardaki 40 kislik kalabaliktan pardesusunu karizma bir sekilde cikartarak firlar mavi isin kilicini ceker bunu goren 20 ksilik grup bir anda 15 kisiye dusmustur.Blasterlar ateslenir lightsaberdan yansitilan blasterlar grubu 10 kisiye dusurur bu sirada barda sans eseri dinlenmekte olan kisiler panik korku ve yusuf modunda kacismakta ve olmektedirler bazilari blaster ile delik desik bazilarida istenmeyen kilic darbeleriyle parca parca olmustur... 10 kisilik grup teker teker dogranmakta ama dayanmaktadir 9 .. 8.... bu sekilde inerken bardaki zavalli sansiz insan ve yaratiklar beser beser olmektedir son 5 avci kaldiginda avcilar yanlis bir hayal pesinde kostuklarini anlarlar kacma cabasi icerisinde inanilmaz kulak tirmalayan hertarafi masmavi isiklara bogan isin kilici son birkac kez daha inip kalkar son zavallilarda force un verdigi nimetleri tadarlar.....katliam bitmistir jedi karakterini oynayan kisi bil basinda her zamankinden cok terlemis ama gene zaferle cikmistir etrafina bakar yardim etmek icin zavalli masumlara ama cok gectir barmen ve iki sansli ama yarali yasayan adam gorur sonra bir hesap yapar...ve Sith lordlara katilir... Take care....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 *!pelerinin başına detonator attığını çaktırmadan çoktan uzaklaşmıştır*[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 aquila ezdin beni ama.... Jedi bile olsa oyle bi kalabalikta sektirdigi kirk blasteri istedigi yere yollayamaz bence,hem dark jedi olabilirsin adamlar jedilarin donmelerini istiyorlar karsi tarafta bir dusman yerine kendi yanlarinda bir adam daha iyidir....robe olayina bi sey demiyecem ama galaxies oynarsan ve ben jedi olursam YAGMURLUK giyicem zorla sana giydiricem mind trick yapar gene giydiririm cok kizdim..... :) Take care....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 said: aquila, 25 Mart 2003 21:20 tarihinde demiş ki: 1)pardesü deil jedi robe(pelerinimsi) 2)jedi hataylada olsa masumlara zarar vermez 3)önüne geleni sith lord yapmıyolar 4)o ghost mod diil forcela bir olmak *!pelerinin başını kapatarak uzaklaşır*[hline]Can't stop the spirits when they need you This life is more than just a read thru[Bu mesaj aquila tarafından 25 Mart 2003 21:22 tarihinde değiştirilmiştir] Arkadasım verdigin guzel cevaplardan bilgili oldugunu anlıyoruz hepimiz !! peki o zaman benim hatamı duzeltip force la bir olma olarak yazdıgın olayın ne işe yaradıgınıda acıklayabilir misin ( etrafta dolasıp padawanlara öğüt vermek dısında , somut olarak ne işe yarar ? ) [Bu mesaj Levent tarafından 26 Mart 2003 13:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 abi sith = dark sidious + bi de padawan okadar tabi sith geçmişte kalmış bi tarikattı galba okadarını da coldwinde bırakıorum..[hline]this is my hatred mind and myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Eskiden düzene karşı çıkan güçlü bir Jedi, konseye gücü kendi amaçları doğrultusunda kullanmayı önermişti. Konsey bunu reddedince bu Jedi düzenden çıktı ve Darth Bane adını aldı. Darth Bane gibi düşünen çoktu, o yüzden de kısa zamanda Jedi Konseyinden intikam almak amacı ile Sith tarikatını kurdu. Bunu gören Jedilar, özellikle Sithlerle kapışmadı. Sithlerin kendilerini yiyip bitirmelerini beklediler. Nitekim öyle oldu.. Liderlik hırsı, çekememezlik Sithlerin arasında baş gösterdi ve kendileri ile savaşmaya başladılar. Savaşı kazanan az sayıda Sith'in işini de Jedi lar rahatlıkla bitirdi. Böylece tüm Sithlerin sonunun getirildiği sanılıyordu.. Biri hariç. Sithler içindeki kavgaları gören Darth Sidious, hiçbir savaşa girmedi kendi köşesinde olayları izledi. Jedilar evrende tüm Sithleri avlayınca da saklanmak zorunda kaldı. Böylece tek sith olan darth sidious, "1 usta 1 öğrenci" kuralını getirdi. Darth Sidious ilk faaliyetini Episode I da göstermeye başladı, 30 yıl sonra da galaksinin imparatoru olarak ta büyük bir başarıya imza attı :-P benim bildiğim bu.. bazı yerleri karıştırmış fln olabilirim.[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 27 Mart 2003 20:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 Tukettin bizi..... :) Take care.....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Biraz zamanı geçmiş bu topicin de ben coldwind in dediğini biraz düzelticem. Jedi lar ve Dark jedilar, büyük bir savaş yapiorlar. Dark jedilar yenilior bunun üzerine bir gezegen kaçıyorlar bunlar. Burda da Sith denene kküçük kıllı bir ırk yaşio. Sithler bu jedi ları görünce Tapiolar tabi bunlara. Bizim Dark jedi larda bunları köle gibi kullanıp hayvan gibi kütüphaneler falna yaptırıolar. Bu yüzden kendilerini lord of the sith diyorlar sonra dan direk Sith Warrior die geçio. Bunlar jediları diil kendileri ni öldürmeye başliorlar. Çünkü bir Anarşi hüküm sürüo sithlerin arasında. Darth Bane denen adam, Diorki bizim en büyük düşmanımız Jedilar değil kendimizdir dio. Bunu üzürüne bütün sithler büyük bir kavgaya falna girio, Jediların da yok etmeleri yardımıyla, Darth Bane ve bir apprentice kalio, bizim genç sidious da uzun süreler saklanio. Sonra kral oluo :) yani Bu 2 sith master apprentice kuralını Darth Bane getirio[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 muaahuhaha "yodada 30santim bişey" buna çok güldüm süper :D :D[hline]WoW - Swg - Ao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Yok abı asıl kopartan yer sıthtır gıt :)..[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar