Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 ya ben kısacadan gitsem developer'lara bir araba alsam beni jedi yapsalar ?[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kobaner Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 çevirinin türkçe bölümünde jedi olanların lagdan dolayı bir kaç kez ölmelerine izinleri olduğunu ancak birkaç ölümden sonra jedinizin kaybolacağını jedi master olduğunuzda ise istediğiniz kadar ölün birşey olmayacağını belirtmiş adamlar yani jedi master olduktan sonrası kolay mühim olan olmak ayrıca bir jedi olduğunuzda tamam herkes size saldırır ama elbet güvenli mekanlar olacak ayrıca adamların ismi herhalde ışın kılıcı rengınde görünmez bakar bakmaz dalmazsınız yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 bende neden bu kadar kisa oldu bu ceviri diyordum lol unutmusum o olayı hehe ama orda master olarak öldükden sonra mavi mavi parlaya parlaya gezerek ne yapabilcegimizle ilgili bi aciklamada yapsalarmıs güzel olurmus trainer falanmi olucak masterlar ölünce :) falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 hehe nasihat falan veriosun padawanlara falan lol kesin bi özelliği vardır[hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 ha bu arada yazdıgımı ve ingilizcesini okumusumda ehe yanlıs anlatmalar var simdi kalıcı olarak ölmenizden once size birkac sans veriyorlar ama daha sonra jedi karakteriniz siliniyor( ölme siniri gibi bisey vardır onu doldurunca siliniyordur yani) ancak jedi master olarak ölürseniz karakteriniz kaliyor mavi mavi parlaya parlaya OooOOo diye diye geziyorsun :) ha bu arada o kalıcı ölmekle ilgili olan seyide sanırım AO daki ipr mantgında olur belli bi seviyeye gelince 1defa ölebilirsin falan gibi :) [Bu mesaj invulon tarafından 10 Şubat 2003 23:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 [hline] 6.17 Nasil Jedi Olunacak? Ana karakteriniz Jedi olmiyacak. Ana karakterinizle yaptıgınız davranıslar size bir force sensitive slot acılmasını saglıyacak. Bu acılan ek slotda yaptıgınız karakter oyun icindeki diger skillerin yanında Jedi Skillerinde gelisebilecek. Her hesapda sadece bir potansiyel Jedi slotu olucak ve Jedi slotunu acmak icin gizemli metotlar uygulanıcak tabiki bu herkez icin aynı sekilde olmiyacak 6.18 Jedileri nasil ender tutacaksiniz? Jedi karakterlerin kalıcı sekilde ölebilecekler, Öldügünüzde Jedi slotunu kaybetmeyeceksiniz sadece karakteriniz silinecek.Ama Jedi Master seviyesinde öldügünüzde gücünüz sayesinde ruhunuz oyunda kalabilecek (mavi mavi parlayarak :p) Baglantı sorunu , oyun icinde serverdan kaynaklanan bir sorun veya başka tür sorunlardan dolayı birkac kez ölme hakkına sahip olacaksiniz Jedilerin yasami cok zor ve tehlikeli olacak ve hayatda kalmak icin oyundaki bircok zorlugun üstünden gelmeleri gerekicek. [hline] eh digerine gore daha düzgün oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 bir ev alıcam boş developer'a beni direk vader yapsın süper olur, size böyle yan gezegenlerden grip yaparım[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 said: Kobaner, 10 Şubat 2003 21:38 tarihinde demiş ki:jedi master olduğunuzda ise istediğiniz kadar ölün birşey olmayacağını belirtmiş adamlar yanlis anlamissin jedi masterlar olunce will-o-wizp olup ghost modda gezebiliyo sadece.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 anladığım kadarıyla herkes force sensitive olabilecek. bir karakter yaparsın başında 24 saat durursun. azar azar xp alırsın. sonra force sensitive açılır. jedi yaparsın adamı gene yavaş yavaş xp alırsın, ortalarda jedi master dolaşırsın. Oyunun son kısmı da burası olur zaten. UO'daki 7x GM'lik gibi. hah, pardon, sonra mutlaka PK olmak zorundasın. Oyunun son kısmına ulaştın ya, yapacak tek şey "newbie"leri öldürmek olacak. O zaman da Dark Jedi olucaksın. Etrafta herkes Dark Jedi şekilde dolaşçak. Sen Level 1 explorerınla, Level 10000 DArk JEdiların arasında sağ kalmaya çalışcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Dark Jedi yok galiba?[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 koyarlar ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 walla neden bilmiorum ama jedi olmak ilgimi çekmio swg de.. yani herkes ben jedi olacam dio. ki yarıdan çoğu olamıcak. ama soğudum ne la bu.. bh olmak şaha kaldırır.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Binde biri falan jedi olsa yine cok fazla olur. Daha az kişi jedi cıkıcak bence.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Na-Krull Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Ne bu böyle ya Millet jedi olmak için günlerce makineden kalkmadan pörtlek gözlerle rp taklidi yapacak exp kasacak sora o aylarların belki yılların emeği bi con lost/elektrik kesintisi veya gank durumda gidecek Valla bu durumda Türkiyen bi jedi çıkması bile imkansız gözüküyo olsan bile en fazla 1 gün sürer sora ne biliim cablo göçer bağlantı kopar elektrik kesilir sel olur yel alır zelzele olur meteor düşer vs vs .. Jedilığı süs olsun diye yapmışlar sanırım yada player çekmek için milletin üzerine titreyek kastığı charı adamlar bi geberişte harcayacak ..[hline]Sethlor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 adamlar unique tutmak icin bu sistemi koymus ayrıca tek ölümle olmiyacak birkac kerelik ölme hakları bununda nasıl olucagı ilerde belirlenir sanırım serverın baslarında zaten ortalikda jedi göremeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 hehe super olur iste ya, ben meslegimi buldum bile oynarsam. jedi hunter olucam, butun skillerimi vs. jedi avlamak icin ayarlicam, hatta roleplaye bile kayarim yani jedi dusmani bu karakter icin. gordugum her jedi`a olumune dalarim, ne de olsa benim kaybedecegim pek birsey yok ama onun cok var :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 olamiyorum demedim ki? :> eger swg yi sevecek olursam(ki aslinda pek sanmiyorum sevecegimi, bakariz)zaten hardcore oynayacagim icin force sensitive %99 acilacaktir, hafiften bi jedi karakter de yaratirim. ama jedi avlamanin zevki daha fazla olur bence jedi olarak titreyerek gezmekten :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 robe unu giyip saklancaksın jedi olunca acıkca..[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you! my potentIaL is nothing but zero.. come and free your hate !! .--.----..--.----.--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 bi kere hardcore baslayinca bi daha deistiremio musun ? yani olursun sora baska char acarsin yada hardcore dan cikarirsin.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 said: dark-dr, 26 Şubat 2003 12:43 tarihinde demiş ki: jedi avlamanin zevki daha fazla olur bence jedi olarak titreyerek gezmekten :> titreyerek gezmek? eh biraz abartı var burda hani :) jedi olmak için sırf öyle kasmak gerekmiyor.. eğer oyunda jedi olup bir de pingin iyi olursa ölmek o kadar da zor olmayacaktır. tabi biraz pvp bilgisi gerekiyor o ayrı konu :-P bir de heryerde jedi kimliğini göstermen gerekmiyor gizli kalınca o kadar da büyük bir tehlike olacağını sanmıyorum.. oyun çıkınca göreceğiz..[hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 hardcore olmasini kastetti titreyerek gezmekten[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 neresindeydi forumun bilmiorum ama bir jedi ın 10 kadar orta halli oyuncuyu( ao da lvl 60 faln ) pvp bilgisiyle alabilcegini kesin olrak duydum...ee artık dark ordu mu toplar napar bilmiorum =)[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you! my potentIaL is nothing but zero.. come and free your hate !! .--.----..--.----.--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 eh bende darka katılıyorum söyle bisey var tabi jedi olmak herkezi öldürebilmek degil sonucda :) bounty hunter olmak bu yuzden bana daha cazip geliyor en azından söyle söyliyim diabloda hardcore oynayıp her seferinde ölücek gibi olunca tırsmanın zevki gibi olucak ama iste baglantı herseyi belirliyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 herkesi öldürebilmek değil, 1 kişi karşısında ölmek hiç değil.. ;) zaten millet jedi olamayacağını anlayınca direk bounty hunter olmak için kasacaktır.. yani oyunda bu gidişle %40 jedi-wannabe %40 bounty hunter ve %20 craftman fln olacaktır.[hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 aranızdan biri jedi olursa ölmeden haber versinde bi hatıra ss ı çektirelim beraber toplanıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar