Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Torrentleech uyeligini 2 saatligine acti, kosun.

Disappear

Öne çıkan mesajlar

Disappear said:

dasaaa said:

said:
public trackerdan atiyorum house un yeni bolumunu cekin, cikar cikmaz torrentleechteki torrenti ustune yapistin,

bunu bi daha annat bi... annat bağa buğu..
publiceten çektiğimin üzerine seed ederkene torrentleech tracker'ı mı ekliyorum?

simdi soyle oluyo,
public trackerdan house u cektin, download etti ve seed asamasinda. client tan house'un torrentini kaldiriyosun (indirdigin dosyalari degil ama onlarla ellesme). daha sonra torrentleechten ayni torrenti indiriyosun (isimlere dikkat et, mesela House.S06.E10.HDTV.2HD yaziyosa ayni isimdeki torrenti indir). clientinda dosyayi kaydettigin yer olarak, public trackerdan indirdigin yeri sec. eger ayni torrent dosyasini sectiysen zaten butun dosyalar var oldugu icin download yapmadan direk upload yapmaya basliyacak.

@farinal: 2tb upload var benim bisimi sorcaktin?

peki ben şimdi 2 himym indirdim onları direk seed devam ettirsem işte mesela sabaha kadar açık bırakıp ratiom iyi olmaz mı işte?
Sosyal ağlarda paylaş

Disappear said:

programin adi ratio master, bulunuyo heryerde ama ben o programla bi kere atildim. risk almaya degmez.

oha nasıl atıldın abi

hani bugune kadar abartısız konuşuyorum 300gb civarı fake upload yapmışımdır. hiç banlanmadım.

tabi şöyle bir durum var küçük yapıyorum

10 gb oyun çektiysem 3gb ul yapıyorum
1gb film çektiysem ondan atıyorum 650 mb yapıyorum

ve genelde 1 seferde 1.5 gb dan fazla ul yapmıyorum.

ama tabi banlanırsanız kapıma gelmeyin, açmam ki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...