Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Bende kaptım +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 valla somurmeyin bence ilerde cok pisman olursunuz, en kotu cok nadir bulunan seyleri indirmek icin kullanin. gercekten uyeligi cok zor bulunan bi site tleech. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 bu arada fake upload yapmak için program var. torrentleech de çalışıyor, senelerdir kullanıyorum. çok para verirseniz söylerim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 programin adi ratio master, bulunuyo heryerde ama ben o programla bi kere atildim. risk almaya degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 valla okulda 4-5 mb ile upload yapıyorum. okula gidince çatır çatır kullanırım ratio 10un altına inmiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Disappear said: dasaaa said: said: public trackerdan atiyorum house un yeni bolumunu cekin, cikar cikmaz torrentleechteki torrenti ustune yapistin, bunu bi daha annat bi... annat bağa buğu.. publiceten çektiğimin üzerine seed ederkene torrentleech tracker'ı mı ekliyorum? simdi soyle oluyo, public trackerdan house u cektin, download etti ve seed asamasinda. client tan house'un torrentini kaldiriyosun (indirdigin dosyalari degil ama onlarla ellesme). daha sonra torrentleechten ayni torrenti indiriyosun (isimlere dikkat et, mesela House.S06.E10.HDTV.2HD yaziyosa ayni isimdeki torrenti indir). clientinda dosyayi kaydettigin yer olarak, public trackerdan indirdigin yeri sec. eger ayni torrent dosyasini sectiysen zaten butun dosyalar var oldugu icin download yapmadan direk upload yapmaya basliyacak. @farinal: 2tb upload var benim bisimi sorcaktin? peki ben şimdi 2 himym indirdim onları direk seed devam ettirsem işte mesela sabaha kadar açık bırakıp ratiom iyi olmaz mı işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 eyvallah dostum..öldürdü beni bu şifre olayı cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 olur tabi, zaten bu gibi sitelerdeki yapmaniz gereken tek sey once ratio yap, sonra indir. ben sunu indiriyim, sonra acik birakyim upload olur o demeyin. once populer, talebi cok bi dosya indirin bi kac gun acik birakin iyice seed yapin, sonra istediginiz bi sey indirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 5. private tracker'ım oldu, hll team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Disappear said: programin adi ratio master, bulunuyo heryerde ama ben o programla bi kere atildim. risk almaya degmez. oha nasıl atıldın abi hani bugune kadar abartısız konuşuyorum 300gb civarı fake upload yapmışımdır. hiç banlanmadım. tabi şöyle bir durum var küçük yapıyorum 10 gb oyun çektiysem 3gb ul yapıyorum 1gb film çektiysem ondan atıyorum 650 mb yapıyorum ve genelde 1 seferde 1.5 gb dan fazla ul yapmıyorum. ama tabi banlanırsanız kapıma gelmeyin, açmam ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 valla ben 2 kere, 15$er dolardan 30$ harcadim, 1tb upload yaptim seedboxla, 1 tb da kendi makinemden yaptim artik rahatim. yemisim ratio masteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 HERYERINDEN OPUYORUM DISSAPPEAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ooh yes, cenetten villa aldim valla hayir dualarinizla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ratio kasmak baya zor tl de, şifreside ayrı bi değişik. sanki online işlem yapıyon. çok lazım olmadıkca kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 yanlız şunu biliosun dimi biz bunu bole legal içerik indirmek için kullanmicaz. bi nebzede olsa sanada bayat ucu. villa alevler içine inmesin bi anda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 olsun dusunmek yeter demisler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 harbi rep verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 terazine verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilogue Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 bir şifre bu kadar mı kastırılır be . yok büyük te olcak küçük te olcak rakamda olcak şekil de olcak . en sonunda istediğin kullanıcı adı dolu dediğinde yeter lan dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 1928Asd! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 garanti bankası internet şubesi bu kadar kasmıyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 +repledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 aldim da torrentz.com da ha cok torrent var bunun farki nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 hızlı indirme garantisi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar