Disappear Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 fizban said: dosya isimlerine de dikkat et tabi, biri rarlayıp biri avi olarak yollamış olabilir. evet bu cok onemli, ayni torrent bile olsa biri 15 part degil 16 part yaptiysa olmaz. icerik birebir ayni olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ena.. ratio'dan bana son gibi bişi bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 abi bu sitede ben nedense seed edemiyorum. yeni üyeler için kuralları falan cok sert. zamunda, hd-torrents vs cayır cayır ratiom var buraya yok, olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 usta bitcomet kullanmak yasak mı bunda? ben paşalar gibi uploadumu da yapıyorum ama utorrent falan kullanasım yok azureus fln hiç çekilmez şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 yapiliyo ratio yapiliyo bkz: said: Ratio: 2.009 Uploaded: 2.28 TB Downloaded: 1.13 TB Slots: Unlimited slots edit: bitcomet yasak kullanmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 hata unregisterede torrent pass diyor dl e başlamıyor :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 buyse uye olduysan cookieleri sil, firefoxu acip kapat ve tekrar login ol. torrentlerin icine user passkeyi embed etmeli, bazen sacmalayabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 bitcomet yasak demişsiniz de http://forums.torrentleech.org/showthread.php?t=11062 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 bittorrent'ten hiç bişi inmiyo boşuna denemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 saol sülo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 hmm bi ara download'u gostermiyodu bitcomet, ondan yasaklanmisti simdi duzelmis demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 vallaha giriş reddedildi diyo ama indiriyo 780kb ile gubidik ayar mayar yapcaz buna da anlaşılan. hatta bitti house upload da yapıyo ama sitede gözükmüyor. port ayarı falan mı var ? utorrent kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 portlar clientlarla alakali, siteyle bi alakasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Disappear said: buyse uye olduysan cookieleri sil, firefoxu acip kapat ve tekrar login ol. torrentlerin icine user passkeyi embed etmeli, bazen sacmalayabiliyo. oldu eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 kendiliğinden yeşerdi torrent. şimdi çalışıyor diyor. ancak sitede gözükmüyor. çok mu hızlıyım nedir ? tıkladım indi. upload veriyo ama hala site oryante olamadı galiba. bekleyip görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 iyi oldu bu saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 disapiyır tuttuğun altın olsun yediğin kan olsun can olsun boy boy torunların olsun (it's optional) geçen eve gelemedim 1 hafta 0.38 le gitti üyelik, nassı sevindim bilemezsin. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 download ve uploadlar belirli araliklarla guncelleniyo sitede, yarim saat icerisinde gorursunuz uploadunuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 sürekli download yaparsak ratio yüksek mi olur hep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ratio dedigin sey indirdigin le yuklediginin orani, 1gb indirdiysen en az 500mb upload olsun. yani cevap hayir, surekli indirirsen 2 hafta sonunda sutlanirsin buyuk ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 hmm anladım. teşekkürler usta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ALDIIIIIM!!! çok sağol bilgilendirme için oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 download'ı durdurup tekrar başlatma gibi bişi var mı? .D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 şutlanana kadar sömürelim o zaman. ttnet adsl ile uğraşamam öle upload manyaklığına. siteler çok yavaş açılıyor yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ahah var tabi olmaz olurmu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar