Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Tv Torrentz sınırlı sayıda üyeliğini açtı http://www.tvtorrentz.org/signup.php en son baktıgımda 120kişilik boşluk vardı. Üye alımında kuralları okuyup okumadıgınıza dair test var cevaplar You have to adopt a minimum of 4 torrents. True You start with 40 GB credits on your account. False Only a few specially assigned uploaders are allowed to submit torrents. False You can adopt a maximum of 40 torrents. False New users have a 7 day grace period before the system starts True To keep your adoptions alive you have to seed them for at least 12 True If you don't meet the minimum adoption requirements, a nightly Adoption fee True You have to adopt a minimum of 2 children and 2 pets. True You have to reach user class Probie before you can download torrents older than 48 hours. True It's better to download 10 torrents at a time than to download 3 at a time. False If a show has 5 seasons (1 season per torrent), and all 5 season torrents True If you are about to download all season torrents from a certain show, and you notice True When I submit new torrents to the site I make sure True All torrent communities love to have lots of new users just False ps: kurallar bakımından sıkıntılı bir trackerdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Üye oldum da onay maili gelmedi bana alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 soruları değiştirmişler heralde hepsi doğru ama doğru değil diyo olmuyorum lan üye falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 random sorularda geliyor uyuz bir tracker ama eski torrentleri adopt sistemi sayesinde upload ettirebiliyorsunuz ve tv showları bakımından geniş bir arşive sahip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 üye oldum ben. 16 yaş hedesine tıklamayın kaptırıp bir de. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berk444 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 escape said: ratio 1 hafta boyunca 0.04 tü. upload yapmadım. yapamadım. Ben de bu durumdaydım zamanında bi mail attım işte türkiyede şartlar şöyle böle falan diye. Tmm dedi bana 1 hafta daha süre verdi. Ben de bu süreyi iyi değerlendirip uslu bir adam oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 benim ratio hala sıçık banlanmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 7 gb falan dl yaptım oyun, sonra fake upload yaptım 11gb düzgün şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Nasil da gururla soyluyorsunuz fake upload yaptim rahatim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 normal yapabilsek neysede yapılmıyo ki ul :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 di said: Nasil da gururla soyluyorsunuz fake upload yaptim rahatim diye. niye sölemiyelim hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 cado said: normal yapabilsek neysede yapılmıyo ki ul :S yavaş yavaş yaparsın dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 di said: Nasil da gururla soyluyorsunuz fake upload yaptim rahatim diye. Hakkaten nie sölemeyelim ki ? Gelde Upload yap bu hızla, onu geçtim istesende yapamıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 nası yapamıyosun ya? ukalalık edene kadar açık bırakın takılsın kendi kendine 10kbs 15 kbs upload yapsın neyinize yetmiyo. bi baktım 14.239 ratiolu torrentim var benim. zor bişey mi? hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 benim buradaki ratio 0.158 mi ne 3 haftadır falan üyeyim ama hiç bi uyarı falan gelmedi.. çok mu şanslıyım yoksa yakında patlar mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 banlanmayayım diye trackerlarda hep isveçli falan oluyorum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 fastreloader said: nası yapamıyosun ya? ukalalık edene kadar açık bırakın takılsın kendi kendine 10kbs 15 kbs upload yapsın neyinize yetmiyo. bi baktım 14.239 ratiolu torrentim var benim. zor bişey mi? hayır. ratio diplerde sürünürken 5 gün içinde düzeltmek için o kendi kendine takılmalar yetmiyor ama malesef :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 fastreloader said: nası yapamıyosun ya? ukalalık edene kadar açık bırakın takılsın kendi kendine 10kbs 15 kbs upload yapsın neyinize yetmiyo. bi baktım 14.239 ratiolu torrentim var benim. zor bişey mi? hayır. ne ukalalığı ya 10gb indir, sonra 10 gb upload yap bakalım kaç günde yapıyosun, ki bağlı olduğum bölgenin neti zaten sorunlu doğru düzgün dl bile yapamıyorum, belli rationun da altında kesiyolar dl hakkını, ayrıca anlamıyorum neyi savunuyosunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Yuh. Niye soylemeyelim ki diyorsunuz bir de. Yapamiyorsan kullanma ? Ya da git parasini ode satin al ? Belesciyim allahina kadar, cakalligini da yaparim acimadan modundasiniz. Ne kadar basit birsey olursa olsun, mantalite cirkin. TL'nin moderatorleri de gerzek o apayri ama ne olursa olsun sizin yaptiginiz cakalligi gururla soylemenizle yarisamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 7thBreath said: fastreloader said: nası yapamıyosun ya? ukalalık edene kadar açık bırakın takılsın kendi kendine 10kbs 15 kbs upload yapsın neyinize yetmiyo. bi baktım 14.239 ratiolu torrentim var benim. zor bişey mi? hayır. ne ukalalığı ya 10gb indir, sonra 10 gb upload yap bakalım kaç günde yapıyosun, ki bağlı olduğum bölgenin neti zaten sorunlu doğru düzgün dl bile yapamıyorum, belli rationun da altında kesiyolar dl hakkını, ayrıca anlamıyorum neyi savunuyosunuz ? Yahu asil sen neyi savunuyorsun ? Bir topluluk var belli kurallari olan, sirf kurallar hosuna gitmiyor diye cakallik yapma pesindesin. Git baska yerden indir indirecegini ? Bagli degilsin ki bu siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 benim annam veremediğim sömüreni sömürüyorum diye tepki göstermeniz, sonra mantalite çirkin falan, komik geliyor açıkcası. Zaten imkanlar elverse ben de destek olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Hah. Iste anlatayim bak ben o kismi. Kimsenin upload yapamadin diye laf soyledigi yok, fake upload yaptiginda gelip yuzsuz sekilde soylemene tepkisi var. Mantalite kismi bu oluyor. Yaptigin cakalligi gizli tutarsin, bu kadar ortak bir alanda soylemezsin, bir tek sen ya da arkadaslarin bilir, sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 benim kafamda " 1341234 zilyon gb dosya indirdim." demek ile, "fake upload yaptım." demenin arasında hiç bir fark yok ben de bunu demeye çalışıyorum, umarım demek istediğimi anlamışsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 zilyon, trilyonun 2 üstü müydü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Şu imkanlar elverse lafı zaten Türkiye'ye internet geldiğinden beri var. Bilmiyorum hızın nedir ama en azından 1 veya 8mbit olduğunu düşünerekten imkanlarının el verdiğini söyleyebilirim. TL'de upload yapamıyorsan bir sürü bonus upload veren trackerlar var onları kullanabilirsin. Zaten torrent'ın, emule gibi bir paylaşım ağından çok takas üzerine kurulu sistemi var. Ne kadar ekmek o kadar köfte diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar