Griswold Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Reha siz mi attınız bunu buraya? Geri atayım mı? Geri atacaksam temizleyip mi atayım siz temizler misiniz? Geri atmayacaksam kitleyeyim çünkü.
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 rehaa. REHAAAA. REHAAAA ACELE EDİN ASKERLER GELİYO REHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA edit: oha ulan. bu kadar da sallanmaz. ishak mış orjinali. http://www.videoneo.com/kanal-d-muhabiri-cem-tekel-gurcistandan-yaptigi-canli-yayinda-iste-boyle-cildirdi/
gecko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 bu ciddiyet garbıça fazla gelir not : 2. sayfada bana kızan patidaşlarım, google a güner ümit yazın bakalım ne çıkıyor?
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 gecko said: türkiye de neden ensest ilişki çoğalıyor acaba cevab belli siyaset siyaset siyaset siyasetsiyaset kızılbaş ünlemine abandım
Thaumiel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 gecko said: bu ciddiyet garbıça fazla gelir not : 2. sayfada bana kızan patidaşlarım, google a güner ümit yazın bakalım ne çıkıyor? zeka -1500
Öne çıkan mesajlar