Radiance Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Acılır menü yapmak icin ugrasıyorum : ) Bu menuyu değişik şekillerde yaptım. ama benim istedigim baska bir menüye tıkladıgımda acık olan menü kapansın kodlarım asagıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 merhaba ; bende bir örnegine sahibim sanırsam . Aşağısı Body Kısmına Eklenecek------------------------- MENÜ MADDE 01 | MENÜ MADDE 02 | MENÜ MADDE 03 Madde 01 Madde 02 Madde 03 Madde 04 Madde 05 Madde 01 Madde 02 Madde 03 Madde 04 Madde 05 Madde 01 Madde 02 Madde 03 Madde 04 Madde 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 uzun zaman onceydi , hatalımı dogrumu . çalışıyormu hatırlamıyorum. belki işini gorur diye koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Yok işime yaramadı. ben nerede hata yapımıyorum çözemedim :) işlemiyor kod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 argumentsi nerden alıyor ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Bone said: argumentsi nerden alıyor ki bu? orası hatalı yazmışım arguments[i] == Veri olacak o satır güncelliyemedim mesajı Verileri alert ile ekrana yazdırıyorum. Alert (arguments[i]); veya Alert (Veri); yaptıgımda ID'leri ekrana getiriyor ama display == 'none' yaptıgımda calışmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar