Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 İlk sefer olduğu için multi-pass vermediler. Tek giriş. Lakin benim Avusturya'ya geçmem gerekiyor oradan. Yunanistan'a girdikten sonra oraya geçebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Multi vize 3 aylik sure icerisinde istedigin kadar giris cikis yapabilmene yarar.Kara yoluyla geciceksen zaten adamakilli pasaport kontrolu hic olmaz. Yalniz avusturyalilar cok irkcidir, hele turkleri hic sevmezler. Olurda polis bakarsa pasaportuna bu multi degil falan diye killik yapabilirlermi bilemiyorum. Ama cok dusuk bi ihtimal tabi bu. Gecebilirsin sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Sorun degil benim bildigim kadariyla da, uygulayip sorun yasamamis biri soylesin tabi. Benim bildigim, tum schengen ulkelerini tek ulke gibi dusunebilirsin, ciktiktan sonra giremezsin sadece multipass oldugu icin. Kara yoluyla falan gideceksen de schengen sinirindan cikmaman lazim. Hatta Avusturya konsoloslugunu ara sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 yapmazlar. tekrar yunanistan'a dönemezsin, ama yunanistan'dan avusturya'ya gidebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Yunanistan'a vize aldığımda otomatik olarak schengen mi almış oluyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 hayır shengen vizesiyle yunanistan vizesi farklı şeyler.Tabi şu var elindeki vizeyi kontrol et büyük ihtimal shengen yazıyordur onda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Nasil farkli ya, schengen ulkelerinden herhangi birinin vizesi schengen vizesi iste. "Selam yunanistana 1 adet schengen 1 ögrenci vizesi bitanede yunanistan vizesi istiyoruz" diye basvurmuyosun. Aldigin herhangi bi vize schengen ulkelerine girisini sagliyo. Schengen ulkelerini tek bi ulke gibi dusunebilirsin evet, ve bu ulkelerden herhangi birine girdikten sonra digerlerine gecerken zaten kontrol falan olmaz. Ama atiyorum 1 aylik vizen varsa, 1 ay icinde ben bi turkiyeye gidip geliyim dersen geri gelemezsin. Multi giris cikisin amaci bu diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 vizen schengen vizesi ise sorun cıkmaz. fakat denildigi gibi vize ile schengen vizesi farklı. sana yunanistan vizesi vermis olabilirler. schengen uyesi bir ulkeden vize alınca illa schengen vizesi vericekler diye bir kaide yok. vizende ne yazıyosa ona gore arastırma yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Korax bahsettiğin uygulama öyle başladı ama sonradan değişti benim otorum hakkım olduğu halde schengenim yoktu, vizeye başvurdugunuz ülkeye göre değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Abi olurmu lan oyle sacmasey. Heleki oturumun oldumu tamam yani, heryere girer cikarsin. Yemis olmasinlar seni? Benimde oturum var isvecte, ne duydum ne gördum öyle bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 oturum lafı biraz yanlış olmuş ogrenci vizem var senelik, bildiğim kadarıyla ülkeden ülkeye değişen bir politika ülkenin böyle bir hakkı var ama istedikten sonra vermeyebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Korax said: Abi olurmu lan oyle sacmasey. Heleki oturumun oldumu tamam yani, heryere girer cikarsin. Yemis olmasinlar seni? Benimde oturum var isvecte, ne duydum ne gördum öyle bisey. ben baya arastırdım. ulkeden ulkeye degistigi en onemli gercek bi kere bunu unutmayın. ispanya icin konusayım. 6 aylık ogrenci vizesi verenlere orda oturum vermiyolar mesela. nasılsa seninki yeticek diye. diger ulkelere giden erasmuscu arkadaslarım ise her bi seyi aldılar mesela. ama genel bilinen bilgi yanlıs. schengen ulkelerine basvurunca illa schengen vizesi vermiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 De o dediginiz ögrenci vizesi icin gecerli. Schengen ulkelerinden alacagin herhangi bi turistik vize yada oturum schengen ulkelerine problemsiz giris cikis yapmani saglar. Adi ustunde turistik. Ama ögrenci vizelerinin farkli oldugunu duydum, gördum. Ben sanmiyorum turistik vizede bi problem ciksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 okadar eminsen ne diyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Yok %100 eminim demiyorum. Ama ben bu X ogrenci vizesi Z ögrenci vizesi muhabbetini duydum. Fakat turistikte böyle bisey oldugunu sanmiyorum, ne duydum ne gördum. Heleki oturumda hic sanmiyorum öyle bisey olacagini. Ancak bi halt etmissindir falan öyle olabilecek bisey bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Vizenin süresi geçerli ise sorun olmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar