Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Selamlar, akü mort. yeni bi akü almam lazım. Denediğiniz ya da duydugunuz en iyi akü markası nedir acaba? Eskisi Mutlu'ydu ve baya dayanıklıydı. Yine Mutlu almadan önce bi danışayım dedim. Porsche Ferrari falan ne marka akü takıyor acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Açık ara POVVER AKÜ. Şaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 delphin di sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 varta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 delphi babalar gibi eski bi mercedesim var kış geldigi için akü tazelemek gerekti 72 amper delphi aldık ve sonuç mükemmel. subaru impreza'da gördüm ayrıca delphi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ben de bi ara delphi kullanmıştım ama çokta kaliteli bişey değildi. Varta'da kırılıp dökülüyormuş sarsıntıyı görünce. Mutlu aldım 72amper. ellerinizden öper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Selam, Mutluyum Mutlusun Mutlu... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar