GmSniper Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Ya beyler . bi el atın . daha dün girdim oyuna ve gidip üç beş astroidden maden çıkarmaktan başka bişey yapamıyorum .orda aki eve-turk chat sayfasınada baktım bi kaç kişi vardı ama meşgullerdi heralde konuşamadık . nedir şimdi olay ne yapıcaz ? Azmodainin şirketine girecem ama oda ortalarda yok :) Çıkardığım madenleri nasıl satıcam . Sanırım ben sadece rafineriye gönderiyorum . yani kasamamı ne atıyo heralde galiba sanırsamki :) işte biliyosunuz bir newbienin karşılaşacağı sorunları . Yardım plss :P[signature][hline]Gezen tilki oturan aslandan iyidir..
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Çıkardığın madeni ITEMS kısmında "refine" edeceksin,daha sonra çabuk satmak istiyorsan "quick sell" ile satacaksın.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 dostum çok üzgünüm eminim sana yardımcı olacak bir sürü arkadaş var burda.. yardımcı olurlar.. Ben mi? 4 aydır geminin armoruna çizik bile attırmayan ben son haftada lanet olası bilgisayarım yüzünden 3, evet ÜÇ apocalypse kaybettim. İnsurance öldürüo beni. Sana kolay gelsin.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Death is beauty, when wrapped in power..
GmSniper Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 valla söylediklerin bana uzak kavramlar şu anda :) apocalypse falan .. ben gidip paşa paşa madenimi çıkarayım[signature][hline]Gezen tilki oturan aslandan iyidir..
behran Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 zeg oha naaptın olmmm o kadar çok sa paran ver bana biras :)[signature][hline]Engineers motto; If it doesn't fit, force it. If it breaks it needed replacing anyway.
Öne çıkan mesajlar