Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Nedendir?Nasıl oluyor? Hiç bir ayar kurcalamadım Modemden... Hotmaile giriyor,başka bir türkçe foruma girmiyor,başka bir türkçe forumada girmiyor... Dns bilmemnesiymiş...A mış B miş...Neler oluyor gene?TTnetten kim fişi çekti?[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Bana mutluluğun bisikletini sürebilir misin fatma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 outtrader felan da giremiyomuş ehehe ttnet'e giremiyorum ama avaturk, paticik gibi şeylere girebiliyorum mesela[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bende de aynı problem var. Problem bilgisayarıma spyware girdiğinden beri var ve çıkartamıyorum. Bence sende güzel bir spware taraması yap. Ben bilgisayarımda olduğunu biliyorum ama o kadar lanet ki ad-aware ile bile temizleyemiyorum. bir siteye giremediğinde adres çubuğundan http://'ı sil yeniden dene vs vs kendi çözüm yollarını yaratmaya çalış çünkü kurtuluşu zor...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar