KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Tyrael said: reyou said: http://www.fmyscript.com/ 49 a yapmislar site siteyi :) lol başka bilgiler varmı adamları kıllandırim biraz isteyene ücretsiz göndereyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 banner paylasimiyapalim sizle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 yapalım yapalım tabi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Tyrael said: yapalım yapalım tabi=) tyrale yazıların ve hayatın ilginç sana birşey yazmak iatiyorumda buradan olmaz :D dün gece oturdum 1 saat okudum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 ne yazısı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 http://www.shayatimi.com da olanlar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 ben bitane yazdımki:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 forgiver said: şayatimi okudum 5 sn Uzun bi süre ingilizce bilmediğim bi kelime olduğunu düşündüm.Daha sonra da yok lan japoncadır dedim.. yatıp uyuma vaktidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Tyrael said: ben bitane yazdımki:D shayatimi geceleri hep böyle oluyor çopk içinde :D bende yazıları senin kişisel nlogun tarzı okuyom hahaha tekrar tekrar shayatimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 hahah evet blogum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bahafin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 selamlar, site hakkındaki yorumlarınız için çok teşekkür ederim. özellikle isim konusundakiler. hayamk.com boştaymış şu an ciddi ciddi geçmeyi düşünüyorum bu domaine. @reyou banner paylaşımı için sitenin linkini ve bannerini bana özel mesaj ile iletebilirsin hemen başlarız. @killerlord update süremiz dolmuş yeni versiyonu varsa ve gönderebilirsen çok seviniriz. yada resim/mobil modülleri vs varsa. bu arada fmyscript gerçekten çok kötü, 49 dolar verdik aldık ama herhangi bir destek alamadık. rss'te seo kısımlarında falan ciddi problemler var. ben müdahele ettim biraz biraz düzeltebildim. ayrıca bunun yeri burası değil tabi ki ama bu kodlrın üstüne bir video modülü ekletmek istiyorum ve adamlarda yok. bu işi kıvırabilecek birileri varsa lütfen bana ulaşsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 bendeki versiyona bakayım hangisi sizdekinden yüksek ise hemen yollarım. bu sistem sanırım php i di. asp olsa sıkıntı olmadıda php den umarım anlayan veya yardımcı olabielcek birileri çıkar şimdi kontrol edip az sonra dönüyorum sana. bendeki v2.3 sanırım son versiyonu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 hoşgeldin Bahafin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bahafin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 @Tyrael hoşbulduk paşam :) @Killerlord 2.4 çıkmış ama 2.3 bizimkinden yenidir, özelden mesaj atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 2.3 ü yolladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Bahafin said: @Tyrael hoşbulduk paşam :) @Killerlord 2.4 çıkmış ama 2.3 bizimkinden yenidir, özelden mesaj atıyorum. logo cok yakismis sitenize :D sizinkinide ozelden bekliyorum. birlesik pati guclu pati! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 şayatimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bahafin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 reyou said: logo cok yakismis sitenize :D sizinkinide ozelden bekliyorum. birlesik pati guclu pati! :P Bizimkide fena durmamış sizde :) Faydası oluyor mu bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bahafin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 hayamk.com tamam arkadaşlar. yalnız aynı fikirle mi devam etmeli, yoksa daha iyi bir fikir mi üretmeli artık bunu tartışabiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 abi şöyle güzel bi arkaplan ile güzel bi css elden geçse süper olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 dinan, su devamli site tasarlama durtune bir dur de. yeter olm, heba ettin kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 dinan kısaca "bana iş ver =(" diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 yaa aşkolsun. yeminlen kendimi düşündüysem namerdim bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 CthuLhu said: dinan kısaca "bana iş ver =(" diyor yok ya, adam takinti yapmis. friends'teki monica gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Senin tumblıra bi ayar çekeyim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar