Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Bir türlü çözemedim şunu kaç haftadır, hayır 150 ms var 10-15 gündür o kadar raidde tek disconnect yememişim, anuba gelince yine disconnect. Her seferinde aynı noktada, tam burrowda yeraltındayken 2. veya 3. kez chase targetını seçerken. İşin tuhaf tarafı bir norveçli guildie de aynı dertten muzdarip. İsimleriniz birbirine benzediğinden dolayıdır falan diyorlar da, cidden, anuba gelince lowestın lowestına getiriyorum video ayarlarını, combat log zaten kapalı, bir omen bir de dbm açık diğer addonların hepsini kapatıyorum falan bütün bunlara rağmen yetemedim. Bir çare plx, var mıdır böyle bir problem yaşayan birileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bugdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 yüklü datadandır bence. yani çok fazla data geliyordur internetin kaldırmıyordur. downloadun dibine vurmuşken oyudnan düşmek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Bende aynı sey ony25de phase 2 baslayınca oluyor. Ony icin butun ayarları min yapıyorum kasıyor ama DC olmuyor bazen. O whelpler canıma okuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 whelplerin dc etmesinin nedeni combatloga bir anda abanmaları ayrıca tocda sanırım yf ile ilgili bir problem oluyordu, yf açıkken mi dc oluyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 yok onu da denedim, yfsiz de disconnect : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar