Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mikrofonlu kulaklık, hoparlör, web cam ve adsl modem

Venaprincess

Öne çıkan mesajlar

mrb

ben yarın mikrofonlu kulaklık, hoparlör, web cam ve adsl modem almak istiyorum. bilgi sahibi olmadan mağazalara girmek istemedim ne alacağımı bilip o ürünleri almak istiyorum aksi halde alışveriş çooooooooooook vakit alıyor :)

kablosu olmayan hoparlör almak istiyorum çünkü ben kablolardan çooooooooooook nefret ediyorum hangi marka iyidir ? 2+1 almak istiyorum çok fazla yer kaplamayacak şirin minik narin hoş modeller var mıdır acaba ?

adsl modemin kablolu olmasını istiyorum kablosuzları birileri hackleyip bağlantıdan faydalanıyormuş sanırım o yüzden kablosuz istemiyorum ne marka modem almalıyım ?

mikrofonlu kulaklık için pek bilgim yok ama şöyle başımı ağrıtmayacak güzel görünüşlü bir kulaklık olsun yeter.

eski web camim logitechdi ama yere düştü ve artık çalışmıyor şuan çöp kutusunda :( bunada tavsiye lazım.

hepsi ne kadar tutar bilmiyorum ama 600-700 tl falan ayırabilirim daha yüksek tutarsa abimden otlanırım artık :)

yardımlarınızı bekliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Mikrofonlu kulaklığı Creative veya Philips alabilirsin. Ben Philips'in aşağıdaki modelini kullanıyorum 2 senedir, gayet memnunum ses kalitesinden ve kullanım şeklinden. Bağlantı yeri de boyundan geçtiği için sadece kulakların üstüne ağırlık yapıyor ama fazla bir ağırlığı da yok, rahatsız etmiyor:
http://www.hepsiburada.com/philips-shm6103-kulaklik/productDetails.aspx?categoryid=520&productid=bd850768

2+1 Hoparlör için Philips, Creative veya Logitech bakabilirsin ama bazen ummadığın markalardan da güzel sonuçlar çıkabilir, deneme şansın varsa tipini beğendiğini denemeni öneririm (Trust diye bir marka almıştım MediaMarkt'tan, gayet memnunum). Kablosuz olsun dersen fiyat artacak ki sabit kullanacağın için kablosuz olmasına çok gerek olduğunu düşünmüyorum, kablolarını bir kere saklarsın, kalırlar orada.

Webcam için de Logitech, a4tech, Microsoft, Creative markalarına göz atmanı öneririm.

ADSL modemlerin bazılarında Wireless için farklı güvenlik önlemleri oluyor. Bunlarla etraftan girilmesini önleyebilirsin başarılı bir şekilde. Wireless olması büyük bir avantaj, eve misafir geldiğinde veya evden biri laptop kullanacağında evin herhangi bir yerinde kullanabilir. Ama tek bir bilgisayarda yer değiştirilmeden kullanılacaksa (masaüstü bilgisayarda) wireless'ı olmayan bir modem düşünebilirsin. Marka olarak Zyxel veya Airties öneririm.

Verdiğin fiyatın oldukça altında kalacak bunlar, çok para edicek şeyler değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında özelliklerini karşılaştırarak da seçim yapabilirsin, mesela webcam'de megapixel'e veya bazılarında bulunan özel yetenekleri dikkate alabilirsin.

Hoparlör ve kulaklıksa ses kalitesi mutlaka farklılık gösterir, deneme şansın varsa (MediaMarkt gibi büyük yerlerde deneyebiliyorsun) mutlaka almadan önce denemeni, kısık ve yüksek seste nasıl ses çıkardığına bakmanı öneririm.

ADSL modemde de güvenlik önemleri, kaç bilgisayar bağlanabileceği gibi farklılıklar oluyor. Bunlardan da ihtiyacına göre birini seçebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

aaaaa güzel o zaman satın almadan önce denerim hoparlörü, kulaklığıda deneyebiliyorsak çok güzel olur baş ağrısı yapıp yapmayacağını anlamış olurum :) modem konusunda biraz çekincelerim var umarım güzel bir modem bulabilirim. ilgilendiğin için tekrar tşk ederim. iyi geceler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...