vivavale Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 degerli patiler kisisele ilişkisi biten arkadaslar konu acınca ayıplıyodum :/ megersem insan kendi basına gelmeden bilmiyomus. 3 senelik bi ilişkiden sonra üzülüyo insan bi de final haftasına denk gelmesi daha da koyuyo.kadın kısmısı erkegin en mutlu anını ya da en zor anını buluyo ayrılık icin.neyse ki vizelerim iyidi hakkımızda hayırlısı,son olarak da demet akalın dan bi sarkı armagan ediyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Geçmiş olsun, acını paylaşıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 KRAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 oha ne kadar çabuk geçmişsin demet akalın moduna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 şunu verelim şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 CARE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 geçmiş olsun, finallere odaklan, düşünmemeye çalış daha iyi işte bu zamanlar aslında, bomboş olduğun zaman ayrılsanız, her dakika düşünecektin... hem belki barışırsınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ilaç niyetine: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 3 sene biticek ben patiye bi hafta sonra yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 fede said: oha ne kadar çabuk geçmişsin demet akalın moduna abi zaten azıma s.ctı aylardır bi iyi bi kötüydük,en sonunda dayanamadım artık cok emindi onu bırakamayacagıma ama kimse vazgecilmez degildir abi. diger yandan bütün arkadaslara tesekkür ederim saolun varolun patiyi bu yüzden seviyorum iste :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 2 hafta sonra ayaklarına kapanacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bedevi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Hahahah " Herkes ölümü tadacakk! " Demiyorlar boşa neaaber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 fede said: 2 hafta sonra ayaklarına kapanacaksın İşte, yaşamış ve görmüş bir insan. Tecrübelerinden faydalanın! Geçmiş olsun btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flashPlayer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Bende 3. senesine giren bir ilişkideyim ama inan bitirmemek için zor tutuyorum kendimi . alışkanlık olmuş ama çok fena .elim gitmiyo bitir tuşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 en iyi dostum boşver sen. dönerse bumerangdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Oha lan adamlara bak 3 yıllık iişkiyi bitiriyorlar filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flashPlayer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 3 senedir kadın eli tutmamışlar var aramızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 daha dün gelmiş birisine göre çok şey biliosun flash, yoksa fake mi demeliydim? sdf j/k dude... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flashPlayer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 varlok nikiyle sen fakeliğin kitabını yazmışsın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 hllteam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 hadi bakalım demet akalın huaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ya şu başlığı değiştirin açıldıgı andan beri şarkı takıldı ağzıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Allah daha kötüsünü vermesin canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar