dory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 fede said: yok zaten. ankarada bibok yok yicek gobit diye saçma bişey var adana durumcusu var sakaryada, can balik'in oldugu caddede, telwe ile ile can balik arasinda. harika durum yapiyo ankarada et yiyebildigim tek yer at eti olabilri ama bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Akşam 11'den sonra süper oluyor oradaki abiyle muhabbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 İzmir'de Stockholm pizza var ordan yiyin pizzası çogzel ve ketçap mayonez kullandırtmıyolar. karşıyakada bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Ferrero said: hamburgerden nefret ederim ama dükkanburger diye bir şey var. orası da iyi. ama sana caddebostan tarafındaki jumbo yu tavsiye ediyorum. tutkuyla bağlanacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 dory said: fede said: yok zaten. ankarada bibok yok yicek gobit diye saçma bişey var adana durumcusu var sakaryada, can balik'in oldugu caddede, telwe ile ile can balik arasinda. harika durum yapiyo ankarada et yiyebildigim tek yer at eti olabilri ama bilmiyorum. 2 kere söyledim 3. ye de söyliyim EŞŞEK ETİ O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 dory said: Arma said: Burger güzel bi. Ama şöyle sağlam bir patlıcan kebabını değişmem. http://img132.imageshack.us/img132/7959/patlicankebabi.jpg ya of scroll up yaptigima bin pişman oldum gidip lahmacun mu yesem ulan o adar kek yedim süt ictim hala acim. Şu güzel patlıcan kebabı için her zaman aç olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 bu topici açarken hiç bu kadar hit alacağını düşünmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Bella said: Ferrero said: hamburgerden nefret ederim ama dükkanburger diye bir şey var. orası da iyi. ama sana caddebostan tarafındaki jumbo yu tavsiye ediyorum. tutkuyla bağlanacaksın. denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 dreagloth said: Pizza ya ketçap mayonez İzmirli icadı, ama adamlar haklı çok kötü pizzaları, çok yavan, böyle talaş gibi. varoş varoş yerlerde yerseniz normaldir. venedik pizza'ya falan giderseniz pizza pizza'nın böreği yerine gerçek pizza yersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sibelcan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 bambide ıslak hamburger yedim rezildi. ıslandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Prosciutto said: dreagloth said: Pizza ya ketçap mayonez İzmirli icadı, ama adamlar haklı çok kötü pizzaları, çok yavan, böyle talaş gibi. varoş varoş yerlerde yerseniz normaldir. venedik pizza'ya falan giderseniz pizza pizza'nın böreği yerine gerçek pizza yersiniz. fakiriz napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Türkiyedeyken ağzıma mcdonalds burger king koymam.... yanlarına bile yaklaşmam, yiyenlerede tiksinti ile bakarım, yemek çıkmayan diyar almanyada yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 dory said: ben dun seyi düşündüm armada'da mukemmel menuyu yaraticam mc'ten pattiz burgerdan big king kfcden su gogus tavuk kitir olandan hepsinin butun soslari ve hasan ustadan tatli yanlış uludağdan 1.5 iskender ardından kaymaklı künefe sonra da çay/sigara armada'da yapılabilcek en mükemmel şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 tuncacim ben ankarada iskender yemiyorum ^^ bursada ismarliyim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 tuncay baya doğru konuya parmak bastı iskender içerik bakımından iğrenç bişey olmasına karşın doğadaki en güzel yiyecek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 bi daha söylemicemde doğadaki en güzel yiyecek pirzola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Queen said: İzmir'de Stockholm pizza var ordan yiyin pizzası çogzel ve ketçap mayonez kullandırtmıyolar. karşıyakada bu arada fiyatları ucuz bunların ama boyutları nasıl acaba pizzaların? orta boy pizza pizza orta boyu kadar mı mesela? atakentteymiş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 istedim megamac. öldürücem o danayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 bursada hergun iskender yiyip hergun mutlu olabilirim. hem temiz hem lezzetli hem de boyle yedikten sonra karnin o kadar mutlu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 temiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 bende 4 aydır kebap yiyemiyorum canım çok çekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar