Loxias Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Guitar Hero oynamak istiyoruz. Kadıköy'de var mı gitarlı baterili bir ps mekanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 caferağa'nın karışsında bir yer var demişti arkadşa. bir de benim bildiğim gitar cafe'nin üstü var. sihir mi neydi adı. rexx'in çaprazında kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ücretleri nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 caferağanın karşısındaki yer fena değil. caferagadan aşağı inip sağa döndügünde apartmana giriyosun orda sihir diye bir yer var fizbanın söylediği gibi hiç denemedim guitar hero için orayı ama bugun nba 2k10 oynamaya gitmiştik arkadaşlarla özel odalar falan varmıs 5+1 le iyi gibiydi yani denemek lazım. fizban said: caferağa'nın karışsında bir yer var demişti arkadşa. bir de benim bildiğim gitar cafe'nin üstü var. sihir mi neydi adı. rexx'in çaprazında kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Orange internet cafe nin üst katında oynanıyor. Rexx in karşı sokağından dümdüz ilerledikten sonra sağda kalıyor zaten görürsünüz kocaman afişleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 rexx in ordan aşağı doğru iniyosun yol sola doğru kıvrılıyor dümdüz karşı sokağa giriyosun yada sol çaprazındaki tam hatırlamıyorum (iki sokaktan biri var zaten çatallanmıyor yol :) ) sol tarafında kalıyor zaten karşısında koca bi oyun dükkanı var görürsün. Fiyat olarakta NoS'la beraber gittik işte 2 kişi 1 saat 40 dakka 13 lira verdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Loxias said: Guitar Hero oynamak istiyoruz. Kadıköy'de var mı gitarlı baterili bir ps mekanı? rexten bahariyeye doğru çıkarken soldaki ilk sokakta var bi yer mozaik in karşısı kahverenginin yanı nasıl bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Caferağanın karşısında Street miydi neydi ora var işte güzel ora. 3 kişi saati 10 almışlardı bizden. ama tüm bundle ı kullanmıştık. bi arka sokağa geçince bi pilavcı falan var, oradan çok az aşağıda bi internet cafe daha var orada da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar