Flassh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ya gariplik bende işte içiyorum geziyorum falan hiç bişi yok ama uyuyunca hafıza shift+delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 keşke bende unutsam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Llama said: keşke bende unutsam ya + 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flashPlayer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 buralarda olcaktı hafızan adres ver yolliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 gören de vietnama gidip geldiniz zannedecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Flassh said: ya gariplik bende işte içiyorum geziyorum falan hiç bişi yok ama uyuyunca hafıza shift+delete uyumadan önce not al, kamera açıp gecenin özetini geç, hatta biraz tartış kendi kendine. uyanınca açar izlersin, ha böyleydi falan gibi yavaş yavaş gelmeye başlar aklına. bir kaç kereden sonra belki biraz düzelmeler, hatırlamalar başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 şu finaller bitsin, değil hafızamı, kendimi kaybedene kadar içicem. Evet, kafaya koydum yapıcam bunu. İstersem rezil olayım, umrumda bile olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 vaniLLe said: bana da bi kere oldu o black out olayi. sinifin en igrenc cocuguyla öpüsmüsüm, ertesi gün dönen dedikodulardan ögrendim. en azindan kurt cobain in yandan yemisiydi, o iyi. dikkat etcen yani evde olsan bile, kapiciya bile güvenmemek laazim. ağızdan öpme o, bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 olur, o herifse o da olur. adam bildigimiz alman apacisi. tenefüslerde sigara icerken, hem konusup hem saliyodu böle hic bozuntuya vermeden. of. multitaskingi baya gelismis bi eleman. bi de derste burnunu karistirirdi. hey gidi. alkol, gözün kör olsun. o günden beri bi daha abartmadim zaten o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 özellikle o çocuğu öptüğüne göre demekki varmış bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 hyr. kesin o öptü. ayrica o da benim kadar sarhosmus zaten o gün. ertesi gün cocuga dedim zati kesin sen öpmüssündür, ben seni hayatta öpmem cünkü diye. kavga ettik soora :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Hahaha lan dün gece bizle konuştun ve dümdüz gidiyorduk sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar