Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bright Wizzard Addon ve Spec Tavsiye

Demron

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Başlıktanda anlaşılacagı gibi şirin mi şirin bir BW kasmaktayım :D Addon konusunda hem tüm classlara uygun hemde BW'ye özel tavsiyelere mutlak ihtiyacım var çünkü hiç addon olmadan öyle kuru kuru ıkına ıkna oynamaya çalışıyorum :D

Spec dağılımını gelincede Büyüynce vatanıma milletime hayırlı aoe ci bi citizen olma taraftarıyım kesinlike :D bunun için spec tavsiyeniz nedir nasıl olur ??

Bir rain of fire skill i ile ilgili bi bug var zannedersem hala bu skilli alamadım 22 olmama ragmen. Normalde 3. tree de lvl 21 olarak gözüküyor full verdim pointleri bu agaca ama bu skill yok bende acep nedendir ??

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ne speci abi 2 tuş kullanıp duba muamlesi yapacaksın zaten destroya salla spec olayını. :D
addon dersen,ben sorcum wiki cooldown öneririm mesala spellerinin cd sini falan görebiliyorsun rahatlıkla baaya zaman kazandırıyor ayrıca Buffhead var dotunu hotunu falanını fialanı görebiliosun adamın kafasında süresiyle beraber oda baaya iyi oluyor rvr ortamlarında
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

arkadaşımız henüz r23, tavsiyelerinizi rr80, kotbs guard'lı am heal'li bw'leri düşünerek vermezseniz daha çok faydası olur. (:P)

eheh pardon :)
o zmn taktikte close quarter yerine flashfire al, adam disrupt yaptıgı anda castini bam fiery blast!!! yakına da girmene gerek yok temiz iş :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

arkadaşımız henüz r23, tavsiyelerinizi rr80, kotbs guard'lı am heal'li bw'leri düşünerek vermezseniz daha çok faydası olur. (:P)

Sende olmasan ne yapardım bilemiyorum zaten :) doğru düzgün derdimi bile anlatamadımda sen düzelttin eyvallah :D

arcane said:

Aklıma gelen ilk tavsiye arkana iyi bir healer al. :P

En mantıklı addon ve skill taktigi bu olsa gerek hehe :)

special thanks goes to the "trathias" :)

Herkeze verdigi bilgilerden dolayı çok teşekkürler :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...