gecko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 civcivden de kaçan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 hangi okul olduğunu yazmamışsın yaz ki bir daha gitmeyelim o okula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bedevi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mersin Üniversitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 beni de sahilde kovalamışlardı, denize atlama planları kurarken yere düştüm zaten çekip gitmişlerdi köpekler ellerimdeki yaralarla tuzlu suyun mazoşist reaksiyonu sonucu acı çekerek yüzdüm, sonra da tatil bitmişti zaten bu da böyle bir anımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bedevi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Demekki yere çökmicekmişiz , uzanırsak bırakıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Çok güldüm ya,güzel anlatmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 benimde her gün eve gittiğim yolda evin birinin bahçesinde bi köpek var beni görünce saklanıyo böyle ben tam evin önünden geçerken zart diye çıkıp havhavhavhav yapıyo tabii zinciri var gelemiyo bugün öyle yapacağını bildiğim için mal gibi gittim böyle yaklaştım bi çıktı havhavhav diye papaz her gün pilav yemez oglimmmm dedim sustu konuşmasını bileceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flashPlayer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 gecko hastanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 O hikayede ki adamı tanıyorum. Cool story bro ! dedimiştim gördüğümde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 cool story bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Allah iyilik versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 gece işten dönerken 6-7 köpek de beni kovalamıştı kaçmıştım hergün böle uzaktan seslerini duyuyordum yusuf yusuf modunda eve gidiyordum saat da 24-01 arası.bgün moralim acaip bozuk bunlar aralarına aldılar beni sinirliyim zaten kaçmadım saldırdım köpeklere :) onlar kaçtı sonra eve dönüom baktım havlayarak takip ediolar evden sopa alıp 2 sokak kovaladım ehehe. merak etmein dövmedim hiçbirini zaten ninja olmak lazım yakalamak için.ilginçtir bidaa kovalamadılar beni.zaten bi köpek havlamadan üstüne geliosa o zaman sıçtın demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Wow oynasaydın ne yapman gerektiğini bilirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar