Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 xaty said: bunlar kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 calimero said: Hey gidi lan (*başlığı amacından saptırır*) bunlar vardı. Pogodi sıkıysa bunları yaşataydın 11 sene:P bunlar da kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 irin said: http://www.youtube.com/watch?v=ltM78hk_Zrk ben seni bu kıza niye benzetiyorum peki? kız çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 dağılalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bana uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 hadi siz bi dağılıp gelin, ya da gelmeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Fistan said: garbage modusun lan sen troll'üğn babası olman lazım ne bu takındıgın tavır ? Abi kaç kere beni topik trollerken gördün? Tabi bu dediğim Kaan için geçersiz. En iyi trollü mod yapacak olsalardı mulgear kafadan moddu buraya. Adam o kadar kötü ki ters etki ediyor, çok kötüsün diye diye trolleniyoruz herife bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 sen git biz geliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 şimdi aklıma geldi de,derste sanal bebekleri kapatma uyarısı cep telefonundan önce gelen bi uyarıydı.rezillliğe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 sen napıcan? kızlara mı yavsayacaksın sanal bebek resimlerinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Griswold said: Fistan said: garbage modusun lan sen troll'üğn babası olman lazım ne bu takındıgın tavır ? Abi kaç kere beni topik trollerken gördün? Tabi bu dediğim Kaan için geçersiz. En iyi trollü mod yapacak olsalardı mulgear kafadan moddu buraya. Adam o kadar kötü ki ters etki ediyor, çok kötüsün diye diye trolleniyoruz herife bu sefer. garbage da trollere serzeniş mesajı yazacagına git çalış konu dışı modu falan ol sende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 fistan cok zekisin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 he sanal bebek, förbi, troll koleksiyonumla büyüliycem onları:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Hadin iyi geceler yarın ki sınavlarınızda başarılar iyi başlangıç olur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 yapılmayacak iş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Gris şu alan yetkilisi yazısının altına bi gif bişey koy ya asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 iyi geceler Dartanian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ee özcan nağberss canım ayy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Yetemem ki ben konu dışına heh Koca koca 3 adam anca idare ediyor orayı, ben Kaan gelmese çoktan perttim zaten. 1 sene tek başıma geberdim zaten sdf Avatarsız iyi böyle minimal kafalar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 abi yassah yazmayı biliyosan problem değil. başına da; siyaset, din falan eklicen;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 beyler gördüğünüz gibi kızlar böyle tavlanır. irin said: ee özcan nağberss canım ayy? iyilik. çok samimi olmayacaksınız başta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 off tavlansam ya gfdfhgjhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 sen tavlanmışsın ben diğerlerine yol gösteriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ahahha peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bok gibi karı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar