Griswold Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Onların turuncusundan her sene sonu en iyi 3 trolle yollamak lazım aslında. Külahını koysun önüne bir düşünsün ben neden kazandım bunu, neler yapıyorum falan diye. HEYHAT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 abvblizzard said: neyle besliyon? diline basıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Griswold said: Onların turuncusundan her sene sonu en iyi 3 trolle yollamak lazım aslında. Külahını koysun önüne bir düşünsün ben neden kazandım bunu, neler yapıyorum falan diye. HEYHAT. garbage modusun lan sen troll'üğn babası olman lazım ne bu takındıgın tavır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 calimero said: bunlar bi de oha trolller candır ki.furby baska salak salak konusuyor ya bi kere,diline basıyorsun doyuyo falan yok öyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 benden sağlıklı besleniyo hayvan o zaman. piza yedim az önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 brovni kızı super. gozleri sası yapıp burnunu keke daldıran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 abvblizzard said: benden sağlıklı besleniyo hayvan o zaman. piza yedim az önce. gel basayım diline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bende vardı troll ufakken 4 5 yaşında felan saçını okşayınca ugur getiro diye satıyolardı ananem saçlarını örmüştü de kavga çıkarmıştım. o günden beri de hiç bi işim rast gitmedi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Fistan said: abvblizzard said: benden sağlıklı besleniyo hayvan o zaman. piza yedim az önce. gel basayım diline hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 pogodi said: abvblizzard said: neyle besliyon? diline basıyorum hah bak demiş naısl sinirlendim ya oyuncağa gece gece,seni seviyorum falan dedirtiyorsun,karnını oksayınca geğiriyor ama bebek deil,tüylü bu böyle yaratık,üff furby allah belanı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 abvblizzard said: bende vardı troll ufakken 4 5 yaşında felan saçını okşayınca ugur getiro diye satıyolardı ananem saçlarını örmüştü de kavga çıkarmıştım. o günden beri de hiç bi işim rast gitmedi zaten. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ..........ayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 cok saglıklı beslenceksn ama lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ben cok severdim forbileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Hey gidi lan (*başlığı amacından saptırır*) bunlar vardı. Pogodi sıkıysa bunları yaşataydın 11 sene:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 calimero said: bunlar bi de ay bunlar süperdi. bende bisürü vardı.bi de bunların kocamanları da vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 AYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 trollediniz konuyu ya hihihiy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 abi sanal bebek. bilemiyorum. eskiden cok severdim simdi duvarda parcalayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ben tavanda çiğnerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 en komik ben yazdım sanırsam ? bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 abvblizzard said: trollediniz konuyu ya hihihiy çaktırma copry üzüldü, konu değişsin. cat fight fln çıkar gece gece neme lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 calimero said: Hey gidi lan (*başlığı amacından saptırır*) bunlar vardı. Pogodi sıkıysa bunları yaşataydın 11 sene:P Bundan 1 yıl önce bi yerlerden bunu bulmuştum pil taktım çalıştı.SOnra attım tekrar kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 BEN GÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 calimero said: bunlar bi de bunlar iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar