Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni bir vizyon filmi nasıl seyredilir.


HackerMan

Öne çıkan mesajlar

gece 12 seansında (cuma cts) izlenir ve içeceksiz izlenmez. Beklediğin filmse cuma günü izlenir çünkü genellikle o gün gelir sinemaya. önündeki kazıkları uyarmaktan utanılmaz. sinema dik oturulacak bir yer değildir.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız başına ve ışıklı kalemle gidilir arka taraflarda insanları rahatsız etmeyeceğın bir köşeye geçilir ve film boyunca notlar alınır sonra eve gelinip film hakkındaki yorumlarınız derlenip yazınız oluşturulur.
denemedim high fidelity'de görmüştüm :)[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tercihen cuma - cumartesi son matinede, sinema orta boysa arka ufaksa da arka büyükse ise ortanın hemen arkasından soğuk bi içecekle izlenir.

patlamış mısır acaip ses çıkartıyor neden sinema yiyeceği olarak yerini belirlemiş anlayamıyorum.2-3 koltuk yanımda biri yediğinde rahatsız oluyorum.

bu arada bu sene sinemada cep telefonu açıp konuşan ikinci öküzü de gördüm artık şaşırmam 3. de.şimdi döversen bu adamı sen maganda olursun, uyarırsan da ayılık hamurunda olduğundan bi daha yapar.yani dövmek lazım.biri döverse vallahi alkışlarım adamı ama beni alkışlamazlar diye pek yeltenmiorum o işe.
kapatmayı unutursun çalar falan da oha be açıp konuşmak nedir yahu..[signature][hline]Kafalar m3 ile bahar gelmeden çiçek açıyorsa, o an Ayşeciğin headshota doyduğu andır...
SBGG!®
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arcane mısır sesinen kurtulmanın en iyi yolu mısır yemektir. En zevkli ikinci sinema yiyeceğidir. Birincisi ise ay çekirdeği (çiğdem) dir. Fakat artık açık hava sinemaları yokolmaya yüz tuttuğundan bu yiyecek kapalı sinemalarda magandalığın temsilcisidir yenilmez. Bir kültür de tarihin tozlu yapraklarında yerini alarak tahtını mısıra bırakmıştır.

Bu ışıklı kalem meselesi benim de çok hşuma gitti. Nasıl bir şeydir nerde bulunur?

Ne dersin Arcane bize birer tane lazım gibi di mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

güzel şeydir o kalem falan ama şahsen şunu söyleyim yanımda biri filmin ortasında fellik fellik bişiler çizittirip gözüme ışık tutarsa azına sümsüğü basarım yani :-P
film eleştirmeniyse de gitsin boş bi saatte tek başına köşede falan bi yerde otursun izlesin ne izliyosa.

ha film nası izlenir, yaptırırsın rezervasyonunu güzel bi yerden, gidersin arkadaşlarınla alırsın patlamış mısır + frigo/çokonat'ını bi de içeceğini, hüplete gümlete izlersin ne izliyosan :)[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...