Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Öss yüzünden yaklaşık 1 yıl yokum arada bir girer halinizi hatrınızı sorarım :) Vay be insanın bilgisayarından ayrılması zor... ama iyi olacak sanırım. Uzun bir yazı da yazardım da sizi sıkmıyim. Bladesinger gibi vefasız olmam merak etmeyin. Geri döneceğim :) Bu arada ``öss dönemi ile ilgili tavsiyelerinizi lütfen yazın yaşadıklarınızı benim yapmam ve yapmamam gerekenleri. ``Teşekkürler. Yola çıkan yol alır demişler biz de bir yola çıktık hadi hayırlısı..[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 hadi bakalım iyi çalış hoşça kal :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ÖSS ye kasarken bi kere makineyi kapatma, kendini kontrol et Öyle öküz gibi kasma, şimdiden planlı programlı çalış. Ben çalıştım bak birşey olcağı yok[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 abi daha temmuz ya,bizde gitcezde sen çok acele etmişin.daha dershaneler açılmadı.paniğe sürükledin beni burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Bende aynen,öss kasıcam bu sene..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 bu günleri de mi görücektik.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 valla sly ya :) ne düşünerek söyledin bilmiyorum ama bu topici açacağım zaman o kadar uzak gelirdi ki..[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Hakikaten arkadaşlar neden makineyi kapatma/kaldırma ihitiyacı hissediyorsunuzki?Hakim olun kendinze herşeyi planlı programlı yapın[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 kötü birşey kastetmedim, yani biz de geçtik bu durumları, geçen sene nasıldı yorum bile yapamam yani..[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Şimdi makinayı kaldırma olayı sadece benim elimde olan birşey değil malesef + Ne olur ne olmaz sonra keşke bilgisayarı kaldırsaydım kazanırdım belki demiyim hem bilg. den biraz soğumak iyi gelir. Arınmak lazım.[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ramses o senin attığın türde mesajlar genelde dikkate alınılmıyor, kafaya konmuştur bi kere kapatılıcaktır, görülücektir hanya we konya. tavsiye düzenli çalışmak. günde 2 saat yeter. günde 2 saat çalışıp da öss de sıçan kimse olamaz.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: RamsesII, 19 Temmuz 2004 00:00 tarihinde demiş ki: Hakikaten arkadaşlar neden makineyi kapatma/kaldırma ihitiyacı hissediyorsunuzki?Hakim olun kendinze herşeyi planlı programlı yapın benim içn geçersiz..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 kısaca işkence zulum dershane sıraları bunalım geometri üçgen fizik coğrafya dünya haritası matematik kombinasyon permütasyon sayılar canlılarda üreme,sistemler, endoplazmik retikulum Oksijenin yanması, kimyasal bağlar anlatım bozukluğu vs...[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür [Bu mesaj Prawler tarafından 19 Temmuz 2004 00:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 bence makineyi kapatma herkesin dediği gibi bir program yap. mesela haftada nete sadece 2 saat gir. tabi kendini nete girdikten sonra kaybediyorsan orası başka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 hadı hayırlııs bakalım sımdıden ıstedıgın yerler olur umarıkm[signature][hline]===>Metall<=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 devirli fosforilasyon war bi kere.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 oksijenli ve oksijensiz solunum[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Abi çok iyi hazırlan unutma deep. Hayatın en önemli aşamlarından birindesin. Yukarı çıkmak yada dibe vurmak senin elinde.. Çok rahat takıl sakın kafanı bozma.. İnanıyorum ki süper yerlere geleceksin.. Ama her şey senin elinde.... Sakın unutma bunu...[signature][hline]Bugün yine hayatımda görmediğim çok şey yaşadım.. garip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ben dibe girenler grubundayım[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 İnsan melankolik olunca boyle yazıyor.. Sakın bizi unutma ama... Remember me when you're the one who's silver screen Remember me when you're the one you always dreamed Remember me when everyone's noses start to bleed Remember me, special needs[signature][hline]Bugün yine hayatımda görmediğim çok şey yaşadım.. garip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 güle güle. öss hakkında kimseden etkilenme, hem çalışmak hem de yaşamak mümkün.dersaneye git ve dersane programından geri kalma.ve de en önemlisi öss hakkında seni asıl ilgilendiren tek şey denemelerden aldığın puan olsun.hiçbirşey onlar kadar durumu iyi yorumlayamaz.+ öss sux. ha bide şey var öss için bilgisayardı netti bırakılmaz.örneği sen misin derseniz ben değilim ama var bi sürü aklıma gelenlerden söyliyeyim hemen fizban var dralnu var hem gaming di netti bunlarda ownage yapmış hem de boğaziçi ne girmiş.[signature][hline]Kafalar m3 ile bahar gelmeden çiçek açıyorsa, o an Ayşeciğin headshota doyduğu andır... SBGG!® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 makineyi kaldırma program yapmaya kalkma - boşuna ek stress alırsın; uydun, uyamadın vs onemli olan kendine guvenin, konuları ne kadar bildigin ne kadar calistiginla degil denemedeki puaninla olc kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 arcane süper demiş, öss boyunca kendini dışardaki insanlardan soyutlarsan cidden çok rahat edersin, zaten hırs yapan bir grup uyuz insanin seni başarılı gördükçe sana psikolojik baski yapıp zorla rekabete sokmalarına izin verme, aynı zamanda her zaman yaptıgın ve eglendigin şeylerden cok uzak durma sonra felaket ozeniosun ve ipin ucunu kacırırcasına hobilere daliosun fln. ondan bilgisayarı gercekten nefsini kontrol edemiceksen kapat. iyi şanslar zor bir sene olacak insalla alin terinin karşılıgını alırsın(yani bi karşılık almak için alın teri olmalı :horace:)[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 başarılar.. :horace:[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 aynı durumdayım bende ama bilgisayarı sömestre'den sonra kaldırmayı düşünüyorum şimdilik sadece ultima'yı bıraktım. hem en tempolu test çözüp çalışacağımız zamanlar olacak şubat - mart vs. o yüzden o aralar kaldıracam bilgisayarı ondan sonra gelsin action :horace:[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar