Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seks yapabilen robot satışta SEXY FOTOLAR İÇERDE

mokoko

Öne çıkan mesajlar

abvblizzard said:

9000 dolara devlet okulundan istediğin bi kızı satın alabilirsin.
yuh lan.

yok anacığım ben bildiğin yatırım olarak düşündüm berlinde açayım bir cafe dedim

ama yengenizden veto yerdim :( "başımıza pzvnk mi olacaksın?" dedi.. ya da başlangıç olarak 3 tane lasam her yıl bir ya da iki tane olacak şekilde arttırsam.. acaba amortisman payı düşebiliyor muyuz?
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

abvblizzard said:

9000 dolara devlet okulundan istediğin bi kızı satın alabilirsin.
yuh lan.

yok anacığım ben bildiğin yatırım olarak düşündüm berlinde açayım bir cafe dedim

ama yengenizden veto yerdim :( "başımıza pzvnk mi olacaksın?" dedi.. ya da başlangıç olarak 3 tane lasam her yıl bir ya da iki tane olacak şekilde arttırsam.. acaba amortisman payı düşebiliyor muyuz?

bundan düşülen amortisman olmaz olsun diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

olur olur öyle de güzel olur ki ama şimdi bu işi türkiyede kotaraiblirmiyim resmi olarak. onu düşünüyorum

bu arada ben gayet ciddiyim olaiblecek en optimum kâr sağlayıcı şu ama gel gör ki "ne iş yapıyorsun?" dediklerinde çok yalan cevaplar hazırlamak gerkeiyor :P

acaba "turizm faaliyeti" diye sokailbir miyim diye düşünüyorum, bırak düşünmeyi şu anda sınıflandırmaları inceliyorum ehe

ortak olmak isteyen var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Karsız olur bu işe girişmek.

Hadi, diyelim ki toptan aldın (misal 10 tane). Hepsi için tek bilgisayar kullanıyosun, bunu düştün 7000'den, olsun 5000. Amortismanları, toplu alım indirimlerini, yeni kurulan şirket olman dolayısıyla vergi indirimlerini falan düş, tanesi sana 3000'e gelsin (en iyi)

E, elin adamı merak etçek, bir gelecek iki gelecek ondan sonra "bu ne lan plastik plastik hem canlısı var" diycek, bırakcak.

Ha, eğer perakende satış düşünüyosan, yani taşeronluk diyosan iyi bir reklam stratejisiyle, neden olmasın :D

Türk halkı yeniliklere açıktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

Peki memnun kalmadığımız robotu 30 gün içinde iade edebilip paramızı geri alabiliyoz mu?

-Beyefendi maalesef kullanılmış robotları geri alamıyoruz.
+Hayır efendim dokunmadım bile kız gibi robot
-BEYEFENDİ HAMURE KOYMUŞSUNUZ ROBOTUN NE ELLEMEDİM!

diyaloğunun gerçekten yaşanabilme ihtimalidir beni korkutan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...