NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 narziss said: senle başkasının arasındaki farkı anlayabiliyo mu? o var bir de. nebiliyim eve hırsız falan girerse. aman diyim. ahahaha namus cinayeti olmasin 9000 dolar patlar ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 abvblizzard said: 9000 dolara devlet okulundan istediğin bi kızı satın alabilirsin. yuh lan. yok anacığım ben bildiğin yatırım olarak düşündüm berlinde açayım bir cafe dedim ama yengenizden veto yerdim :( "başımıza pzvnk mi olacaksın?" dedi.. ya da başlangıç olarak 3 tane lasam her yıl bir ya da iki tane olacak şekilde arttırsam.. acaba amortisman payı düşebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 BabacumMostors said: abvblizzard said: 9000 dolara devlet okulundan istediğin bi kızı satın alabilirsin. yuh lan. yok anacığım ben bildiğin yatırım olarak düşündüm berlinde açayım bir cafe dedim ama yengenizden veto yerdim :( "başımıza pzvnk mi olacaksın?" dedi.. ya da başlangıç olarak 3 tane lasam her yıl bir ya da iki tane olacak şekilde arttırsam.. acaba amortisman payı düşebiliyor muyuz? bundan düşülen amortisman olmaz olsun diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 olur olur öyle de güzel olur ki ama şimdi bu işi türkiyede kotaraiblirmiyim resmi olarak. onu düşünüyorum bu arada ben gayet ciddiyim olaiblecek en optimum kâr sağlayıcı şu ama gel gör ki "ne iş yapıyorsun?" dediklerinde çok yalan cevaplar hazırlamak gerkeiyor :P acaba "turizm faaliyeti" diye sokailbir miyim diye düşünüyorum, bırak düşünmeyi şu anda sınıflandırmaları inceliyorum ehe ortak olmak isteyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Babacum bildigin pimp olacak. Pis adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Karsız olur bu işe girişmek. Hadi, diyelim ki toptan aldın (misal 10 tane). Hepsi için tek bilgisayar kullanıyosun, bunu düştün 7000'den, olsun 5000. Amortismanları, toplu alım indirimlerini, yeni kurulan şirket olman dolayısıyla vergi indirimlerini falan düş, tanesi sana 3000'e gelsin (en iyi) E, elin adamı merak etçek, bir gelecek iki gelecek ondan sonra "bu ne lan plastik plastik hem canlısı var" diycek, bırakcak. Ha, eğer perakende satış düşünüyosan, yani taşeronluk diyosan iyi bir reklam stratejisiyle, neden olmasın :D Türk halkı yeniliklere açıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 yok ben canlısından ucuza vizite koyup her 9 uğramada 10.cu bedava olacak hani her türlü masrafını karşılarım :P de bu biraz g.t isteyen bir iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Türkiye'de "karı kafe" işine girmek isteyen varsa bu cihaz ile, bence pazarlamasını din üzerinden yapmalı. "BU KARI İLE YATMAK ZİNA DEYİLDİR" fetvasını alıp, kutuya koydun muydu milyon satar yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 sdf gençler elektronik genel ev işine giriyorlar demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 "roket adam" said: Türkiye'de "karı kafe" işine girmek isteyen varsa bu cihaz ile, bence pazarlamasını din üzerinden yapmalı. "BU KARI İLE YATMAK ZİNA DEYİLDİR" fetvasını alıp, kutuya koydun muydu milyon satar yeminle. bak bu iyi fikir işte. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 DURUN LA ÖNCE KENDİMİZE ALAK HIHIHIHIHIH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 O kadar sıkıldım ki bütün beyin enerjimi bu topiğe aktarıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 sakin ol şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 bir de internet bağlantısı olmalı kesinlikle, güncellenebilen firmware ile ileriki zamanlarda arkadaşınkiyle senkron edebilmek falan eklenebilir (nasıl bi fantaziyse artık). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 abi sora gelcek hayvanın biri pisletcek içini. değişiomuymus bunların sokulan yerleri? değişmiyosa temizlenmez yani o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Kadınların kullandığı sybian falan mıdır nedir var ya o dalga moturu onunla senkronize çalışsın bence bu alet de. Birbirinden uzaktaki sevgililer için set olarak satılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 aslında müşteriden ekstra para almak için uzvunu sıkıçtıracaksın robotun içinde "la noliyür?" derkene yanda kutu çıkacak "tekrar çalıtırmak için para atın" diye hani düğünde "bıçak parası" berberde "ustura parası" ameliyatda "neşter parası" tadında "kuku parası" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 bi de bunun esnekliği nasıl ki acaba? onu da bilmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 robotla sevişilir mi lan manyakmısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 fede said: robotla sevişilir mi lan manyakmısınız herkesin senin gibi düzenli seks hayatı olmayabilir. saygı duy biraz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 elin ayağın tutmuyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Peki memnun kalmadığımız robotu 30 gün içinde iade edebilip paramızı geri alabiliyoz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 fede said: elin ayağın tutmuyo mu herkesin senin gibi düzenli bir eli ayağı olmayabilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 bi 20 sene sonra kızların suratlarına bakılmadığı için hepsi intihar edip nesilleri tükenecek. çocuk doğurabilen robotlar ve erkekler kalacak sadece. sonrasını biliyosunuz zaten skynet falan o kısım klişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Dartanian said: Peki memnun kalmadığımız robotu 30 gün içinde iade edebilip paramızı geri alabiliyoz mu? -Beyefendi maalesef kullanılmış robotları geri alamıyoruz. +Hayır efendim dokunmadım bile kız gibi robot -BEYEFENDİ HAMURE KOYMUŞSUNUZ ROBOTUN NE ELLEMEDİM! diyaloğunun gerçekten yaşanabilme ihtimalidir beni korkutan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar