Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev arkadaşı arıyorum.

narziss

Öne çıkan mesajlar

Tercihen Ankara 100.Yıl'da (olmadı Bahçeli civarında) yanına ortak olacağım ev arkadaşı/arkadaşları aramaktayım. Deli gönül isterdi ki tek başıma çıkayım, gel gör ki o kadar parayı bu devirde kim kaybetmiş ki kötü bir öğrenci bulsun?

Kriterlerim şunlardır:

-Mal olmasın
-Sapık olmasın
-Gay olmasın
-Kafa ütülemesin
-Yani kısaca insan olsun işte.

O değil de, ev aramak çok fena bir iş bu arada. Akla hayale sığmayacak ilanlar var lan. Adamın biri mesela; "Ankara'da benle her şeyini paylaşacak, sığınacak bir yuva arayan bayan ev arkadaşı arıyorum, kira istemiyorum" yazmış. Başka biri "güzel, bakımlı ayaklara sahip -tercihen 36 numara- bayan ev arkadaşı arıyorum, kira istemiyorum" demiş falan.

Hayat çok garip değil mi a dostlar?

İlgilenenler pm atsın, mailleşelim, telefonlaşalım, gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

narziss said:

O değil de, ev aramak çok fena bir iş bu arada. Akla hayale sığmayacak ilanlar var lan. Adamın biri mesela; "Ankara'da benle her şeyini paylaşacak, sığınacak bir yuva arayan bayan ev arkadaşı arıyorum, kira istemiyorum" yazmış. Başka biri "güzel, bakımlı ayaklara sahip -tercihen 36 numara- bayan ev arkadaşı arıyorum, kira istemiyorum" demiş falan.

cok cok entresan deil
hatta bi yerde avrupada bu tur ilanlarin uygulanabilir oldugunu okumustum
yane adam evde disi sinek olsun istiyo
sex deil sadece problm
ev arki olaran ADAM istemiyo mesela
guzel ayakli isteyende mesela evde ciplak ayakla gez kira almicam diyo iste daha ne
yapmak istersen tercih senin
Sosyal ağlarda paylaş

"Gay" dediğimiz organizma hem erkek hem kız olabiliyor bildiğiniz üzere. Lezbiyen de olmasın yanına çıkacağım. Karşımda öpüşürler falan sonra ben bi garip olurum.

Kız/erkek farketmiyor. Sadece ev arıyorum efem. Bir de kriterlerde aradığım özelliklere ben sahibim. Onu da belirtiyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:

gayler insan değil mi?

Gayler insan elbet. Onların gay olma özgürlüğü olduğu gibi; benim de onlardan hoşlanmama özgürlüğüm var. Varlıklarına saygı duyuyorum; sadece etrafımda olmaları düşüncesi hoşuma gitmiyor. Tıpkı onların karşı cinsle cinsel ilişki yaşama düşüncesine içgüdüsel yahut seçim olarak istememesi gibi.

Fede'nin belirttiği gibi erkeğim bir de.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...