narziss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Tercihen Ankara 100.Yıl'da (olmadı Bahçeli civarında) yanına ortak olacağım ev arkadaşı/arkadaşları aramaktayım. Deli gönül isterdi ki tek başıma çıkayım, gel gör ki o kadar parayı bu devirde kim kaybetmiş ki kötü bir öğrenci bulsun? Kriterlerim şunlardır: -Mal olmasın -Sapık olmasın -Gay olmasın -Kafa ütülemesin -Yani kısaca insan olsun işte. O değil de, ev aramak çok fena bir iş bu arada. Akla hayale sığmayacak ilanlar var lan. Adamın biri mesela; "Ankara'da benle her şeyini paylaşacak, sığınacak bir yuva arayan bayan ev arkadaşı arıyorum, kira istemiyorum" yazmış. Başka biri "güzel, bakımlı ayaklara sahip -tercihen 36 numara- bayan ev arkadaşı arıyorum, kira istemiyorum" demiş falan. Hayat çok garip değil mi a dostlar? İlgilenenler pm atsın, mailleşelim, telefonlaşalım, gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 kiz mi erkek mi yazmamissin ki? biz ariyoruz 3. lakin bağyan ariyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 gay olmasın dedigine gore kesin erkek. kızlarda boyle bir endise yok cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 niye be var. ben istemem gay kiz arkadas. biz yeterince gay ve bagli bi ciftiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 narziss said: O değil de, ev aramak çok fena bir iş bu arada. Akla hayale sığmayacak ilanlar var lan. Adamın biri mesela; "Ankara'da benle her şeyini paylaşacak, sığınacak bir yuva arayan bayan ev arkadaşı arıyorum, kira istemiyorum" yazmış. Başka biri "güzel, bakımlı ayaklara sahip -tercihen 36 numara- bayan ev arkadaşı arıyorum, kira istemiyorum" demiş falan. cok cok entresan deil hatta bi yerde avrupada bu tur ilanlarin uygulanabilir oldugunu okumustum yane adam evde disi sinek olsun istiyo sex deil sadece problm ev arki olaran ADAM istemiyo mesela guzel ayakli isteyende mesela evde ciplak ayakla gez kira almicam diyo iste daha ne yapmak istersen tercih senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 "Gay" dediğimiz organizma hem erkek hem kız olabiliyor bildiğiniz üzere. Lezbiyen de olmasın yanına çıkacağım. Karşımda öpüşürler falan sonra ben bi garip olurum. Kız/erkek farketmiyor. Sadece ev arıyorum efem. Bir de kriterlerde aradığım özelliklere ben sahibim. Onu da belirtiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 çok esmer olmasın çok da beyaz olmasın şöyle çukulata tenli olsun kumral olsun benim ev arkadaşım, döşü gıllı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 doryyy =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 said: Kriterlerim şunlardır: -Mal olmasın -Sapık olmasın -Gay olmasın -Kafa ütülemesin -Yani kısaca insan olsun işte. bu kriterlere sahip misin sen şimdi? AHHAAHH şaka lan şaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 gayler insan değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ha bi de onu dicektim hacım. patide baya gay var sağlam tepki toplarsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 evladim, kiz misin erkek misin onu de bakayim? biz ariyoruz işte ev arkadasi yüzüncü yılda hem de oef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 erkek erkek. size olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 taam ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 dory said: evladim, kiz misin erkek misin onu de bakayim? biz ariyoruz işte ev arkadasi yüzüncü yılda hem de oef erkek olsa nolcak, iyi bi insandır belki?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 7 ay falan beklersen askerlik dönüşü eve çıkıcam =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Farinal said: gayler insan değil mi? Gayler insan elbet. Onların gay olma özgürlüğü olduğu gibi; benim de onlardan hoşlanmama özgürlüğüm var. Varlıklarına saygı duyuyorum; sadece etrafımda olmaları düşüncesi hoşuma gitmiyor. Tıpkı onların karşı cinsle cinsel ilişki yaşama düşüncesine içgüdüsel yahut seçim olarak istememesi gibi. Fede'nin belirttiği gibi erkeğim bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 calimero said: dory said: evladim, kiz misin erkek misin onu de bakayim? biz ariyoruz işte ev arkadasi yüzüncü yılda hem de oef erkek olsa nolcak, iyi bi insandır belki?..(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 iyisindir de dou seni de beni de iremi de onu da vurur =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 o halde yapacak bişe yok zaten B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 iyi bi insan ama belki de biseksüel O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 değildir be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 tanrım daha çok gencim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar