wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Selam arkadaşlar elinde pin sistemi le evlilik sitemi olan varsa [email protected] adresine @-mail yolayabilirlermi. NoT:(Pin sistemi herseyde ayni olucak mesela help menusunden gm page atarken karakter silerken bankayi acarken bu sistemler ayni olucak)[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 evlilik sistemi bulunamadi malesef exile.avaturk.com/ultimadevelopers burdan pin buldum ama evlilik sitemi ise yok of..!!![signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 nası evlilik sadecve doy ad mı ?[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 soyadi alicak ve bir adette yüzük sonrada cantasindan 75 k gidicek :)[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medievil Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ahuahua benim bitane yazdıgım varıd ama cok uzun simdi disardayim aksama atarim sana Soyadlarını Kendi Alıolar Bankalarından veya cantalarindan paraları gidip ikisinede isimleirnin yazıldıgı bi yuzuk verilio ve birbirlerine yesil gozukolardı daima (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bir function hazırla .evlilik gibi kişi ona bastığında dialog açılsın bir adet ordan soy adı al . src.name > gibi bişe ile adamın adını değiştir sora oto olarak bankadan parayı çekersin yada bunu bir deed aracılığı ile yapar vendorda satarsın :) sonrada deed i silersin .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medievil Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 mantıklı ama evlilik deedi sacma bea (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medievil Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 aa bak aklıma bisi geldi (: Imam Yapicam Nikah Kıyıcak ahuahua Cok zekiyim a.k (: Nikah Dedigi zaman .. Neyse Simdi Soylemiyim cok guzel buldum bi aksama yaziyim ben bunu hehuhuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 dostum o fikir aklimda vardi ama sacma olur diye yazmadim imam nikahi manyak olur ya yapabilirsen o scripti benimle paylaşirsan sevinirim.[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medievil Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ahuahua Imamın Adı MediEviL olcak ama Her Nikayi kiydiginda da MediEvil tarafından Kutsandınız Hadi Gidin Gerdege Die Msj Cikicak Kabul Ediosan Yazıyım sana heheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 tamam da etme eyleme şimdi sonradan değiştire biliyosak eger yapalim bu işi ya bu pin sisteminde baya sorun var elinde pin sistemi olan varsa lütfen bir zahmet suraya yapiştirsin.[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medievil Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 hauhauahaua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bende büssürü pin sistemi oldu ama consolede büsürü hata veriyo ya düzgün calişan bişi varsa lütfen ama lütfn suraya yapiştirin.[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Evlilik sistemi çok saçma olur. Herkes aynı soyadı alabilir. Bu işler staff aracılığı ile yapılsa ii olur.[signature][hline]Fredy ReturneD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bak oda dogru :)[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pottius- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 üstüste birdan fazla evlenirse ne olcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 oha artık :) önlemlerini alamassanız hiç girmeyin bu işe :)[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 vallha bencede vaz geçtim pin sistemi veriverin bari nebula tarzi olmasin ama degisik bişiler olsun.Arkadaşlar birde clientin arkasina full koyula bilecek bir resim sitesi söleyin banaya manyak resimler olan bir site bilen varsa lütfen sölesin bunu burda birtaha topiç acmak istemedim. [Bu mesaj wolcano tarafından 17 Temmuz 2004 10:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Developers sitesinden aldım demi$sin onu hiç tavsiye etmiyorum çok kullanı$sız tabi kendin yeni düzenlemeler yaparsan bilemem.[signature][hline]Fredy ReturneD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 vallha hak veriyorum elinde pin sistemi vede güzel client arkasina olacak resim sitesi varsa bu topiçin altina yaziversene.[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 www.scriptarsivim.com/go.php?topic=EvlilikScriptiPinScriptiGuzelArkaPlanResimleri&id=NiyeAramiyorsunUlan[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator faust @ noir faust'un pictureleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 saol faust sana ne diyem daha :D[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Şimdi elemanlar evlensinde evlendikten sonra ekonomide ortak olmalı.Yani Bankaları aynı olmalı!! Medievil sen yazıwer o zmn bu scpyi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 said: Faust, 17 Temmuz 2004 14:49 tarihinde demiş ki: www.scriptarsivim.com/go.php?topic=EvlilikScriptiPinScriptiGuzelArkaPlanResimleri&id=NiyeAramiyorsunUlan Ne bu ? post kasma yeni stilimi ?[signature][hline]Fredy ReturneD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Bu $ takıntısı nedir? yeni l33t stili yazımı? 07/17/04 Ana Tema ?! - [ konu ' - mesaj ' ] oky1 güzelmiş fakat oky2 2-3 gün önce adammışsın ne oldu sana.[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator faust @ noir faust'un pictureleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar