Valeron Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 arkadaşlar samsung 932N plus 19" monitörüm var LCD, şmdi bi kaç gündür monitörü kapatıp açtıktan sora monitr bidaha açılmıyo,ön panaldeki açma tuşunun etrafında mavi bi ışık var o böle seri seri yanıp sönüyo,ekran kartındandır dedim temizledimf alan yok onunla alakalı değil,anlayamadım sebebini.ne olabilir,bazen açılıo bazen açılmıo nedir sebep ne olabilir başına bu tarz bşi gelen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 kmse yaşamamş mı ya :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ati hd ekran kartı mı var- edik: monitörü kapatıp açınca mı sorun var pc yi kapatıp açınca mı ikisi aynı şey deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Seri seri yanıp sönmesinin özel bir anlamı olabilir, kullanma kılavuzuna bir göz at istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 pc yi kapatıp açınca da oluyor monitörü kapatıyorum bi süre kapalı kaldığında tekrar açmak istediğimde de oluyor,geforce8800gt ekran kartı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 bu arada öyle normal yanıp sönmüyor normalden hızlı yanıp sönüyor belirli bi rutinde atıyorum 5 sefer hızlı hızlı yanıyo sönüyo 1 sn durur gibi oluyo sora gene aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 kapasitör (doğru mu yazdım aceba) sorunu.monitorün arka kapağını sökersen sorunlu olanları görebilirsin bu işlerden anlıyosan kendin tamir edebilirsin ama kapasitörler sağlamsa monitörü servise verip deiştirmelerini iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 valla servise verdim bakalım ne olcak,sorun monitörde ondan eminiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar