Khelben Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 escape said: ayrıca bizim kaleci ne biçim öle ya. ceza sahasının içine tokatlıyo topu. eline al işte lan. adam daha ilk defa oynuyor gs formasıyla :) tabiki hatalar yapıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Arkasokak said: valla ben kırmızı kart verince ayağı kırıldı sandım. meğer yerde yalandan tepiniyormuş. yok yok yatıcak yeri yok o ardanın :) ??? çok sevindin dimi bir an ayağı kırıldı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 antu sananlar var lan burayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 abi gelip burda ona buna bok atmayın ya. arkasokak hangi takımlısın bilmiyorum ama hadi fenerlisin diyelim. fenerbahçe başlığında gelip alex'e bok atan var mı? arda türkiye'nin messi'si falan diyolar yorumcular. yorumcular bilmiyo sen biliyosun dimi. yapmayın abi gerek yok bu tarz şeylere. yiğidi öldür hakkını yeme. bende alex'in hakkını yemem mesela. herif her maçta kurtarıyo takımı helal valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 @arkasokak: Abi fanatik de olsan bu kadar olmaz yani. Şaka gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 antukom değil burası diye uyarmıştım kendisini, sapık sapık yorumlar yapıyorlar fanatizmin dibine vurmuş kişiler.. onu geçtim arda bu ülkenin oyuncusu biraz beynin varsa en azından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Emre Aşık yerine Mehmet Topal, Kewell yerine de Nonda girmiş. İyi hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 arkadaşım ezbere konuşmayın. ben bir Ordulu olarak şehir takımımla ilgili yorumlarda ve rakiple ilgili yorumlarda bulunuyorum. fırsat olsa da Fenerbahçe'ye laf atsam ah onu bir yiyebilsem diye kasıyorsunuz da burası yeri değil. Orduspor taraftarı olarak konuşuyorum ezberinizi bozarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mantıklı konuşmadıktan sonra üstündeki forma fark etmez abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 yorumda bulunmanın bir sınırı var aga. çok dikkat çekiyorsun son 10-15 gündür gs topiclerindeki 3 mesajdan 2 si senin. ugrasma, basarısız troll yapıyosun cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 adı bu kadar çıkmış bir nick olmasaydı kullandığım, yazdıklarıma böyle tepkiler gelmezdi. neyse futbol başlığını daha fazla bu muhabbetlerle kirletmiyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 .ok güzel gol oldu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 NONDAAAAAAA 0-2 helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 harbi arkasokak cok bişey yazmamıs ki ne bu şiddet .yani galatasaray la ilgili cok daha saçma yorumlar yapıyor kendisi genelde =) bunlar ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ordusporun forması ne kadar kotu be ole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 orduspor gol olur yağar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 abi o değilde adamlar 52. dakikada gol yediler ya :D hemen sonrasında da balon falan attılar havaya. ama cok isteksiz attılar komikti baya dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 o 52 olayına da kılım. trabzon taraftarına özeniyor amigo zeki onun başının altından çıkıyor hep bu zıpırlıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ahaha dakika 61. gol NONDAA buda trabzon'a gönderme olsun:D ayrıca atamıyoduk az kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 arkasokak hakkında atıp tuttuğın ardanın dizini gördün mü? veya o zencinin çıkardığı dirseği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 maçı izlemeyi bıraktım. jerry akaminko'nun neler yapabileceğini zaten gördüm. bir çok maçını seyrettim, izlememe gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 maç bitti. 0-3. hayırlı olsun aslanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 5-10 olur diyodum ama olmadı. ordu direndi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Jerry de atılmalıydı çoktan. Tek sarı kartını 87'de görmesi futbol adına ayıp oldu. Ayhan da her zamanki gibi atılmalıydı. Caner iyi oynadı yine beğendim. Ufuk da kalede fena değildi. Topu ayağında fazla tutması kötü ama kurtarışları başarılıydı. Arda maç boyunca dayak yedi. İlk yarı sonunda çıkartılsa daha sağlıklı olurdu sanki. Barış çok saçmaladı. Öyle işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 bünyamin jerry'ye kart gösterirken çek elini filan yaptı ya hakem de uyuz olmuş elemana belli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar